Koma

2008-09-27 - 17:27:36
Ja, man skulle nästan kunna fastställa den diagnosen för fröken E idag.
Dock har jag med koma orkat bege mig ut till valbo på en shoppingrunda.. Grannen Mickis var i behov av en partydress till kvällen, så vi tog bilen och gled iväg.. På skakig hand tog jag oss dit tillslut..
Och det blev en & annan kortdragning, ja alltså köp.
Jag hade ju redan innan, typ i veckorna här tittat ut lite skräp såsom lampor, skor osv osv som fanns just i valbo som jag ville ha. Så det var mina köp + lite foodie home till kylskåpet då mamma är borta över helgen, i Stockholm på någon slags övernaturlig kurs.. intressant, och ja eftersom hon då är borta så får näste man i familjen ta ansvar, och det är inte min pappa, så det får bli jag. Lika bra de..

Ikväll blir det ostbågar, mysbelysning av mina nya lampor, samt det bästa sällskapet jag kan ha -  min älsklings Martin ♥

03.02

2008-09-27 - 03:02:26
here's a towel
wipe your face
cool down
have a drink it's on me

here's a towel
wipe your face
cool down

But you would rather party cuz..

HEY YOUU!

2008-09-26 - 16:21:52
Ikväll är det party like a rockstar som gäller.
That's that bara.
Schkåål!

Vettiga ord

2008-09-25 - 11:04:59

.. har jag väl inga riktigt idag, men jag är på tipp-topp humör and that's goodie goodie!
För det är ju trotsallt fredag imorrn, och dessutom får min älskling lite ledighet ett par dar innan det blir tuffing-veckan igen.. Ja, men bra start på morgonen, & de gillar vi.

Vet inte alls hur denna torsdag ser ut, det enda är väl att jag ska försöka styra upp en solning - needed.
Sen är det inte mer.. Imorgon blir det en sväng ner på stan & kika mig något snyggt svart tänkte jag, fick mina smycken i måndas - guldfärgat armband + halsband med handbojmotiv, eller hänge, whatever..

 Så, här sitter jag glatt & väntar in min fredag!

Självbeskrivning rakt av

2008-09-24 - 16:02:08
I know I'm kinda strange, to you sometimes
Don't always say, what's on my mind
You know that I've been hurt, by some guy
But I don't wanna mess up this time


And I really really really care
And I really really really want you
And I think I'm kinda scared
Cos I don't want to lose you
If you really really really care
Then maybe you can hang through
I hope you understand
It's nothing to you

My heart's at a low
I'm so much to manage
I think you should know that
I've been damaged
I'm falling in love
There's one disadvantage
I think you should know that I've been damaged


I might look through your stuff, for what I don't wanna find
Or I might just set you up, to see if you're all mine
I'm a little paranoid, from what I've been through
Don't know what you got yourself into

Nattugglan is back!

2008-09-24 - 04:34:14
Yäh, klockan har tickat över tidiga fyra, - på morgonen då alltså. Betyder alltså, eller oftast, att jag ikväll/inatt sover själv, utan Martin - vilket är dödens och som slutar med att jag sitter vaken tills.. alla andra kliver upp.

Idag drog jag ner TLC's greatest hits, därav det förra inlägget, och sen dess har jag suttit & snurrat det albumet på datan.. och det är grejtars! Snart kan jag varje lilla mening i varje lilla låt, och favoriten är såklart "Damaged", sjukt bra!
Mer än så har det inte varit.. faktiskt, så vet jag inte hur jag får timmarna att gå, men det gör dom.
Har ju  faktiskt städat, tvättat & gjort sånt man måste göra ibland.

Jag har börjat läsa min favorit ståupp-komiker´s blogg - Magnus Betnér, den enda svensken med yttrade åsikter, åsikter som de flesta svenskar går runt & grubblar på, och medans dom gör det så får han dom yttrade. Somliga tycker det är kul, somliga tycker det är skit. Jag tycker det är klartext och samtidigt skitkul - som  när Betnér kommenterar påståendet att homosexualitet är mot naturen: "Att bo ihop med nån man hatar för ungarnas skull, DET är mot naturen."
Inte sant, så säg..
Och på tal om Betnér så tänkte jag nämna att han kommer till konserthuset om precis 1 vecka, nästa onsdag 1/10 och uppträder i 90 minuter och det kostar 250:-. Alltid avgudat MB och hans intelligens och förra veckan började hans program "I ditt ansikte" på kanal 5 vilket väckte liv i mig & min humor för Betnér, jag började tjata till Martin om hur gärna jag skulle vilja se honom om han kom hit igen, då han var här förra året..(?).. och uppträdde.
Så vi får se vad komma skall, om man kan få tag på några schysta biljetter :)

Tecken på trötthet är när man börjar tveka på hur ord stavas, uttalas, osv..

TLC greatest

2008-09-23 - 16:13:10
Unpretty


DamagedDear lie
 


WaterfallsNo Scrubs

EGENTLIGEN inte IGENTLIGEN!

2008-09-20 - 22:53:50
Oops, sorry, my fault.

Petitesser.. fniss

Blåögda fllicka

2008-09-19 - 14:42:40

Idag fick jag mina blåa linser, som jag trott! men är det inte så jämt, när det inte är brådis med något, ja som en beställning, så kommer den snabbast möjligast, helt typiskt :)
Dom vart jättebra! Nu är det bara hårfärgningen & mina smycken som återstår, sen är jag nöööjd.

Ja, och idag är det ju fredag, och förmodligen vankas det inge krog & liknande, om det skulle vara nåt så skulle det bara vara lite små mys med tjejerna, sen sviker jag mot krogandet.
Jag är nog lite sliten efter nattens bravader dessutom.. ja, mer om det klämmer jag inget om, finns inte mycket mer att säga än att jag slutas aldrig förvånas över att behöva bli besviken.

Dancing in the dark

2008-09-18 - 22:14:06

Det här kommer bli en lååång låång kväll har jag på känn & de hade jag redan tidigare idag.
Vakna med ett uppskjut, som vanligt, när M's vänner har en vana att ringa honom kring en nyfödd morron.. och de pratar också, typ om allt mellan heaven & earth.. & det som gör mig så sur är att när vi äntligen får en eller två dagar som vi båda kan sova ut tillsammans på, på en ca 2 veckor period, så får vi inte det. That's booring, men inte allvarlig tråkigt utan bara tråkigt. Men ja, så var min morgonskvist för idag.. & sen hade M planer på träning & utgång & sånt trams, fniss.
Så nu sitter jag här, och har ställt upp på att agera hämtning efter att grabbarna kelats klart på krogen, och klockan ser just nu ut att vara kring 22. De är ett par timmar kvar..
Ja, jag skulle ju kunna köra vårt "Saganomringen"-maraton, älskling? ;)

Äe. blir nog att latja med något annat.

Btw, är så förväntansfull!
Beställde färgade linser igår härifrån, vilket jag gjort förut en gång & då var jag ute efter brown eyes.

Denna gång valde jag en mer, blåögd blick!och dessutom ska jag köra snygghättan ännu en gång & våga mig på lite mer slingor så jag verkligen får mig en ljusare nyans, som den jag är ute efter! & detta är väl en aning skumt, för brukar man inte bege sig mot mörkare nyanser när det börjar närma sig höst, vinter & dessa mörkare tider? I år blir det tvärtom i mitt fall :) jag ska bli en äkta svenne med blåa ögon & ljust hår

och som sagt blir min kommande helg med start imorgon, lugn. Det behövs! Jag kan inte komma ihåg sist jag var lugn en hel helg eller ska vi säga vecka. Dessutom blir min mamma så glad, så vi offrar denna helg för henne, ändå en kass helg för utgång osv - helgen innan löning.

& på tal om löning! Fick ett chockande men glatt besked när lönespec. dök ner i postlådan någon dag här i veckan.
Ja, jag får alltså mer än jag förväntat mig. Somliga tjänar bra på ynka 33 timmar, tydligen.

Oj, nu blev det en massa strunt för er, men - ca 10 min för mig!

Idol auditions, bra vs dålig

2008-09-18 - 18:11:16
Bra:
Petri Vehviläinen - Here I am now
Dålig: Mikael Gren - Full på min coca-colaSorglig jäkel..

Britney is back!

2008-09-17 - 21:43:14
Idag tänkte jag bara slänga in ett litet inlägg om hur glad jag är över att se & veta att miss Brittan Spears finally is back on track, och dessutom håller på & skruvar på ett nytt album vid namn Circus som väntas komma i november.
Hon var även värd för öppningen av VMA och skötte det galant!
Och tack vare hennes låt "Piece of me" kunde hon ta med sig hem 3 vinster i kategorierna:
Video of the year, Best female video & Best pop video.
Jag kan känna glädje för den tjejen, för det tycker jag hon är värd. Och jag tänker stå, eller det gör jag ju genom att yttra mig om det på bloggen, jag diggar brittan! Hon är en bra artist, men med lite ordinary ambitions bara, som oss alla andra, och det är väl inget dumt, det blir antagligen bara klumpigt när man lever i det onormala kändisliv hon lever.
Get it, huh?

Och för er som missat VMA kan se hela den här.Tisdag & tidiga eftermiddan'!

2008-09-16 - 15:09:22
Näe inte har jag gjort final cutten.. icke, för jag har kvar min risiga hästsvans, och dessutom tror jag inte det blir någon final cut för mig heller.. efter många om & men så har jag nog bestämt mig för att behålla riset och istället tunna ut det som satan, det vill säga, klippa upp det på ett vis så det blir något uttunnat då mitt hår är så galet tjockt och det är lessamt! För everytime du ska till att fixa det så är det booring för det faller som en klump & är lika omöjligt som en whiny baby. Jag började med att småklippa det by myself igår, men filurar på om det är ett uppdrag för någon annan, som en frissa maybe? We will see.

Redan gått 1 vecka igen sen jag jobba & det gör en very deppig. Som jag sa till M igår så sänker det en & ens självkänsla, eller om vi ska kalla det självförtroende. Det är inte lätt.. Men det är bra jobbigt att bara gå hemma, söka jobb, och känna sig pressad över hur kass man är om du inget får nästa månad.
Varför ska det va så svårt?

Något som skulle underlätta vore att flytta från Gävle, för jag lovar och svär, det finns nada jobb om du inte loveit jobbet som telesäljers. Funnie? Nooot.

Final cut?

2008-09-15 - 13:53:16

Victoria

2008-09-14 - 14:32:38

Här i veckan nämnde jag att jag varit & shoppat lite inredande-prylar, så som sängkläder, ljuslyktor & lite små prylar - med stil, en stil som passar mig och mitt framtida egna hem. Och som en liten början kan man ju redan tidigare börja samla på sig artiklar så som handdukar, mattor, sängkläder osv. Ni fattar nog, för så gör ju de flesta.


Jag fann mig lite färger & mönster som jag gillade i en stil sk Victoria. Den är nice, & jag gillart!

Här får ni se lite på mönster & mina inköp:


I första bilden ser ni mina ljuslyktor som har mönstret Victoria, och nedanför ser ni samma mönster på mina sängkläder, me like! Dessutom i första bilden ser ni mina små miniatyrer av vinglas som i detta fall är snapsglas, vilket jag tycker var skitcoolt, snapsglas med stil! Brevid står en vas med 10 röda rosor.
En perfekt inredning samt stil för mitt framtida hem.

Herdy perty

2008-09-12 - 17:38:42
Så småningom ska jag flytta häcken till a-berg & apa mig lite med Sanna. It will be fun!
Ni ser, är det fredag så är det! då är det bara & köra!

Nyligen hemkommen från cityt aniwäjs, tog en solning med hjärtat & handla lite godisdricka, så förhoppningsvis är jag inte dödsblek nu, solat ett par dar i rad nu ;) är man så är man.

& för tillfället finner jag igentligen inte tid för detta heller, måste ju slänga mig i duschen, tvätta mitt nyligen färgade hår, som gjordes igår! En aning ljusare, inte precis som jag tänkt så det blir nog ännu en slingblondering.. sääääxii hättan!

Ha en toppen fredag kväll folks!

10 favoriter

2008-09-11 - 18:30:22

10 favoriter:
Färg: Grått, svart, vitt, ROSA :)
Mat: Tacos
Band: Har inge favorit just sådär
Film: Allt med Heath Ledger, Johnny Depp & alla nam-nams! Tim Burton filmer also
Bok: Verklighetsbaserat-shit
Sport: Spela? Füssball or hockey
Årstid: Sommar, ofcårs
Veckodag: Friday
Glassmak: Jordgubbe
Tid på dygnet: Ja inte är det tidiga mornar!

9 för tillfället:

Humör: Jolå satteh..
Smak: Torrt
Kläder:  Svarta pysisar & vit t-shirt
Bakgrund: Min vägg?
Nagellack: Isadora glassy cerise
Tid: 18.06
Omgivning: Mitt rum - säng, soffa, bord, tv, bokhylla, sminkbord, jara jara..
Irritationsobjekt: Att jag inte vet vad jag vill lyssna på, för tillfället
Tankar: På syrrans tillfälliga bekymmer.. och min Martin såklart!

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän:
 Nicole & Magda, Sthlm's vänner
Screen name: Okäj?
Husdjur: Första.. var en Golden retriever vid namn Lucky :)
Piercing: Öronen, såklart
Förälskelse: Riktiga? I guessar på D
Musik: The king of pop, Michael Jackson
Bil: Fiat uno-45, fina grejer!
Kyss: Huga.. måste vara D där med

7 senaste:
Cigarett: Nån snuskig mentolis i helgen.. oops
Mat: Med tanke på att jag inte ätit middag på 3 dar.. så minns jag inte
Dryck: Faktiskt, en kopp kaffe
Biltur: Nyss, till solariet
Kyss: Martin imorse.. mmm, me like ♥
Spelad låt: Sophie Zelmani - I can't change

TV-program: Hööö.. Vem kan slå Fredrik & Filip? yesterday

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Näjje
Brutit mot lagen: Amen inte är det allvarliga saker.. oops
Blivit arresterad: Njete
Badat naken: Yääh
Varit med på TV: Ja, man har råkat med det också
Kysst någon du inte känner: Sí señor.. människan äro knepig

5 nej tack:
Kläder: Polotröjor är obehagliga

Mat: Surströmming? Yuck!
Musik: Lyssnar ju dock på det mesta.. men ska vi säga skrikrock, ni fattar nog.. när dom verkligen skriker och du fattar nada
Dryck: Redbull, går bara inte.. tacka dessa drinkar

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Hade det mysigt framför tv'n med hjärtat
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Kärlek, trygghet, närhet
Du gör när du har tråkigt: Pillar data, eller drar ut en sväng

3 personer:

Du kan berätta allt för: Finns ingen jag berättar allt för.. har lärt mig efter mina misstag
Du tycker om: Martin, min familj, alla goa tjejer det brukar bli en svängom med då & då, fniss
Du inte gillar: Finns ingen just sådär, det är väl mer folks sätt jag inte riktigt kan ta ibland


2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst:  Vet faktiskt inte.. tycker dom är rätt lika, förutom att våren brukar vara mer dryg av sig.. öh

1 önskan: Vinna på lotto & ta flyget utomlands för ett tag

En lite late "Dagens"..

2008-09-11 - 00:28:51
Dagens vill ha: Att bara vara med min älskling
Dagens klädsel: Ba' mys
Dagens frisyr: Samma
Dagens händelse: Min flödande inspiration för eget boende & dess inredning
Dagens låt: Metallica - The day that never comes
Dagens planer: .. var inte många, jo! sova uuut
Dagens saknad: Var nog ingen riktig sådan idag
Dagens dummaste: Att när jag & M äntligen får en sk "ledig" vecka, får vi inte sova ut tillsammans ändå..
Dagens sjuka: Människan
Dagens drog: Inge spec, I think
Dagens roligaste: Min Martin ♥
Dagens favorit:
Mina köp!..
Dagens köp: ... sängkläder, ljuslyktor, hårfärg & småsaker
Dagens godis: Tutti-frutti ringar
Dagens humör: Satisfied
Dagens ord: Skännör - uttalat by Martin A.

My confession

2008-09-09 - 19:46:20
Okej.
Jobbat idag, igår.
Nu är jag död.

Dead meat, over & out.
Hörs imorrn.

Ingen är perfekt

2008-09-07 - 17:00:21
Ja inte är jag heldum klockan 6 på morron, nyligen hemkommen & alldeles.. hur ska jag säga, på lyset, fniss :)
Och denna härliga promenix mitt i natten, eller borde man säga tidiga lördag morgon (?) väckte många tankar, sällan!
Men det kan vara förhärligt att bara få vara för sig själv & tänka lite på allt mellan himmel & jord + sig själv, hur man igentligen är som person. I keep wondering.. Men jag antar att man får nöja sig med den man är och lära sig själv och andra att acceptera fakta: Du kan inte göra mer av dig själv än det du redan är, och absolut inte ändra på dig själv för någon annans skull.

Ja, tankar var det..
Fredagen var rolig, tro mig...
Och jag vill passa på att säga: Jossi, du är en bra tjej, & en bra vän!

Och som avslut till alla dömande-personer som läser detta inlägg vill jag klistra in en rad från en toppen låt, och ber er sen tänka på det, för det stämmer. Ingen är perfekt, inte ens du!

I'm strong on the surface
Not all the way through
I've never been perfect
But neither have you

9 av 10

2008-09-06 - 06:03:40
ingen är perfekt.

Sisters

2008-09-05 - 11:30:55
Igår/inatt låg jag och vi kan säga äntligen, och såg SATC-filmen som alla tjatat om ska vara såå bra.
Men jag vet faktiskt inte...? Jomen visst var den braa! men inte så bra som jag trodde den skulle vara.. Men okej, den  var bra anyways.

Nu har jag nyss vaknat & ligger och drar mig i sängen.. skulle kunna ligga kvar här forever liksom. Näe, kanske inte, för jag ska ju in till stan, wie, sola och hoppas på ett & annat fynd.
Jag & syster, blidde bra de.

Sen så är det jag & Joss & the n.e.r.d.ies!
yey  
Syrran & jag

Depp - shall be pepp

2008-09-04 - 23:13:42
Jaaaaa, för just för detta tillfälle känner jag mig inte skitpigg på att sitta här & pilla dator i min ensamhet.. eller oj, I forgot - deppmusiken & jag, dock råkar det då & då dyka upp någon pepp-låt vilket passar hur bra som helst till morgondagen - min & Jossi's friday night live med lite schliiick chic!

Men det känns fånigt långt dit, vilket det inte är, och det är just det som är fånigt. Jag är fånig, inget nytt.
+ att jag har lite to do innan dess, så det hinner ju gå fort.. ("hinner gå fort?") Har man kanske hunnit bli lite trött? Jag menar, jag har ju gjort så mycket idag, not.

Men ja, imorgon tidigt någongång, typ 12? fniss, ska jag & syrran ner på stan och uträtta lite ting, såsom att sola och shoppa loss, jag skulle verkligen vilja hitta något kul till kvällen + att jag ska försöka komma ihåg att svänga in på Glitter & kika smiiiicken. Yes sir.

Titta va lätt, bara att skriva ett par rader och jag är in mood again.

Tack.

Lille katt, lille katt..

2008-09-04 - 20:40:43
Mitt underbara lilla sällskap när ingen annan finns till hands, som tex. M? Jamen en kisse är ett perfekt sällskap, ligger vid en & kurrar, och det ger någon mysig känsla.. & idag fick jag till någon -helt okej- bild på honom, wie!

Skåda!


Näst sötast i världen, efter Martin.. fniss
eller delad första plats. Men lillebrollen då.. gaahJa, och idag fyller min dadi äldre & inte yngre, & det skall firas.
Klockan är 20.39, och ja, vi har inte ens ätit tårta än!
Wierdofamily.com

You can't be me, I'm a Rockstar

2008-09-03 - 18:05:06
Just nu:
Livet känns bara booring booring booring.. eller äe inte livet kanske, men dagarna! Som dom gör.. Det är inte många knyck som blir av, förutom under helgerna.. eller, typ, fredagarna som senast passerat, slickeli slick kvällarna. Fniss!
Nej dom går man inte miste om i första taget... tydligen. Ja, för se nu bara vad som komma skall denna friday..
& mitt i allt detta kom jag på att jag inte kommer få se hjärtat från typ imorrn eftermiddag - lördag eftermiddag.. Han jobbar & har träningar & börjar tidiga mornar.. ja, det är inte lätt. Men jaa, som alltid, that's life.

Gäsp!

2008-09-02 - 12:53:04
Ännu en arbetslös dag.
What to do?

Återkommer.

N.E.R.D.

2008-09-02 - 01:38:37


cause if you wanna know the truth
nobody make me cum like you I just roll over

All by myself, don't wanna be..

2008-09-01 - 23:28:02
Don't wanna sleep by myself är jag i detta nuläge.. Min sukling åkte alldeles nyligen hem, har suttit & spelat spel och bara varit.. + att jag fick pyssla om honom lite, sötnosen min.

Så nu sitter jag här & tänkte rulla igenom ett par filmer innan de blir sleepie.

Och imorgon, kanske, jag ska dra mig till Proffice där dom tydligen ska ha olika företag mellan 14-18 som söker folk.. Jag orkar liksom inte känna detta dåliga samvete av att bara sitta hemma, man blir miche lätt deppig av det kan jag tala om, och de är inte bra liksåååm.

Smell ya lejtör

Ca 15

2008-09-01 - 16:53:02


Gomorron världen..


Idag vakna Emilia kring en tre.. schööönis.
& nu sitter jag här i väntan på M igen.. min lilla nöt ♥

04.04

2008-09-01 - 04:06:21
vänder på dygnet?


bloglovin