Tung gung.

2012-02-29 - 17:09:30

Lejonkungen.

2012-02-29 - 15:55:15

Har min lillebror på besök. Vi sitter & kilar, eller jag bölar, till Lejonkungen. 23 år i sommar kvittar tydligen.. Men min favvo-film är det! Älskar ju barnfilmer! La lööv it.

Hakuna matata..

Slutsålt.

2012-02-27 - 23:15:20

Tacka fan att vi köpte våra biljetter på förköpet i torsdags, för idag när resten släpptes så tog de sopslut på en gång! Så nu försöker de tydligen få igenom ännu en spelning.

Lyckans ostar jag & Poss är.
Thääänk youuu God!

Snörvel.

2012-02-27 - 23:11:44

Vi ligger & kikar Oscarsgalan som verkar precis ha börjat på femman..

Mitt halsonda är gone, men nu börjar istället nån rethosta spöka, och om nätterna är det riktigt jobbigt, då kan det riva o slämma lite i halsen, och idag på dan ömmade bihålorna något fruktansvärt! Hoppas det håller sig på sin kant och inte blir värre.

Bara två dagar kvar av februari 2012. Tänka sig vad tiden går! Sinnes.

F U ABF.

2012-02-27 - 18:43:14

Sjunker som en sten.
Jag bara måste ha ett jobb NUUU! För nu har arbetsförnedringen ställt det ultimatumet på mig att fixa en praktikplats, jag har 1 månad på mig med start idag. Alltså, kyss mig där bak. Aint gonna happen! Hejsan högstadiet-nivå! Näe, fan heller att jag ställer mig & gör samma kneg som andra gör 0 kr. Gör nästan vad som helst hellre än att sjunka så lågt.

Countdown.

2012-02-27 - 11:53:25

Hej friends...
Då var det måndag igen! Och snart ny månad too! & mina katter har tydligen bytt namn till Mars-katter. Årstiden som gör de knäppa. Oufh.

Men men. Helgen gick snabbt som vanligt, och den var lagomt trevlig!
I torsdags tog jag chansen och hakade på väldigt väldigt sent med Malin & Stina på slick. Kort kväll, intressant kväll.
I fredags var det städdag som alltid & la även i en slingfärg nu när utväxten var borta. På kvällen spelade vi, jag & Martin, Jonas, Malin & Lunken, Uno hos oss och pallrade senare upp till Kalles & Interpool.
I lördags blev det en liten återträff med Sanna, long time no see faktiskt. Stephanie hakade också på oss, så det var ju en uber fin liten trio. Kvällen blev rätt känslofylld, men man är bara människa trots allt! Kvällen vart trevlig hursom.

Nu är det dags för mig att bli människa & pallra mig till arbetsförmedlingen...

Omredigering.

2012-02-23 - 15:38:24

OBS OBS.
Jag har iiiinte varit på en riktig konsert.

I väntans tider.

2012-02-23 - 15:37:00

Fan va gött det känns!
Att jag har hela två underbara konserter att se fram emot! Kan inte fatta det.
Har faktiskt varit på en riktig konsert..

De känns ju underbart dessutom för imorgon är det fredag & helg igen! Hoppas på massa skoj.. och att min rakbladen i min hals försvunnit. Idag kändes huvet rätt tungt också, men ingen feber, peppar peppar.

På lördag är det sista seriematchen för lillebror också. Hoppas de vinner mot Valbo't! Självklart ska vi dit & kika. Alla fina vänner är välkomna att haka på! Vi har tre lediga platser i bilen.

Hmm. Något mer att förtälja?
Mjae, att jag ser förjaaaeeelig ut! Utväxt, blek, torr hud som gett utslag, skit sexig med andra ord! Men imorrn ska håret fixas och jag kanske kan idas med att kleta in nunan med bus.

Veckans fjärde dag.

2012-02-23 - 12:36:41

Här sitter jag. Framför tvn.
Kilar på The Buried Life, sett det nångång? Om inte, gör det!
Handlar om ett gäng killar som betar av en "to-do-lista innan du dör", och samtidigt uppfyller någon annans önskan. Spännande, underhållande och ett fint program.

Hihi, den här reklamen är rolig!

Halsont.

2012-02-22 - 21:38:42

Förra veckan var Martin risig. Denna vecka verkar det halvt vara min tur. Haft små ont i halsen men inte tänkt mer på det. Imorse när jag vakna kändes det desto värre. Buhuhu. Men känner mig inte febrig, har inte heller tänkt på att kolla den därav, vilket iaf tar kål på tankarna om det är halsfluss, då jag haft mycket mycket problem med detta nät jag var yngre så har jag fått lära mig att det är bakterier och det smittar och botas med pencillin. Men du måste då ha feber också. Annars kan man ha virus i halsen och det går inte att bota bort förutom med vila. Och smittar har jag för mig att det inte gör...

Igår var vi en sväng till Bomhus på semelfika! Och jag var också där tidigare på dan & tog för mig med att raka hunden. Han blev så fin! Och verkligen fyfaaan skäms på mig va dålig jag är med kameran!!! Hur svårt ska det vara..

Nu sitter vi och pinnar på med Zelda spelet.. Så spännande. Glåmat på två O.C-avsnitt har vi också hunnit med.

Jag hoppas jag kommer sova som en guuuud inatt. Har haft världens sömnproblem bra länge nu. Ganska ledsamt..

Watch the throne.

2012-02-22 - 10:02:12

Heeey heey heeeeey!

29/5, here I & Poss cöööme!

Fyrkantiga ögon.

2012-02-20 - 00:15:26

Jag har nog aldrig suttit framför en tv så mycket som jag gjort idaaaag!

Total slut som artist imorse, men vaknade som ett skot vid elva & ville upp.. trots riktigt dåligt mående. Men Martin fick upp mig på fötterna, eller snarare fick mig att byta plats från sovrum till tvrum, duktigt nerbäddad i mitt täcke. Har ju börjat plöjja igenom O.C-serien som jag aldrig riktigt följt eller så, men det har sänts nu om dagarna på femman och jag har tittat lite då o blev helt fast och bestämde mig då för att dra ner säsong 1 och börja där. Tror vi typ hann med ca 10 avsnitt idag, helt otroligt fast! Masade oss en sväng till affären och köpte årets första och sista godispåse, sjukt dyrt! Sen blev de tvn, massa avsnitt mer fram tills kl 20 då Ove Sundberg fick stå för underhållningen i en halvtimme. Kl 21 Bigbrother som de flesta andra, och kl 23 the walking dead, som vi väntat!

Nu vare repris på gårdagens mellobidrag som jag missa igår, och jag var ju bara tvungen att se Ranelids omtalade "Mirakel".

Nu undrar jag.
Har dårhuset brunnit ner?

Going craaazy!

2012-02-16 - 19:46:55

Sedan årsskiftet har vi fått ett aning påfrestande problem med katterna. Piss, piss, piss i varje hörn i tvrummet, och de stinker ju så otroligt fruktansvärt mycket! Sker nattetid. Och nu, för en vecka sen kom Martin på den goa rara katten vi inte alls misstänkte, sittandes på G till att göra sitt. Och det är inte nå revir-stänk. Utan pisspölar!
Och det har börjat ske var eviga dag nu, å de är ju jag som får ta skiten varje dag, vilket är jävligt påfrestande mentalt. Mitt luktsinne är helt gone känns de som!

& nyss när vi beslutade att tvätta båda två vilket är som att delta i nåt jäkla krig, så ställer sig den ena å bara står å pissar i vardagsrummet. Kan ju vara av rädsla oså. Men ah. Detta ämne dyker ju upp då och man vet ju inte vad man ska göra!!!

Blir tokig :(

Har sattit aluminiumfolie i varje hörn för att "skrämma", har haft matskålarna på platserna, men inget hjälper! Har tvättat med ättika som för övrigt luktar ännu värre och ska vara det värsta katter vet, men icke. Hjälp maaaah...

Atjoo.

2012-02-15 - 21:57:03

Nyser ikapp här hemma!
Och mitt i allt kommer en liten vinkivink från sjuklingen i huset!

Hej hej!

Grammygalan.

2012-02-15 - 21:54:00

Vi ligger och slökikar lite på Grammy'n på elvan. Nyss uppträdde Chris Brown, och gjorde det playback & guuu' vad man blir besviken på en artist som gör de! Precis som om jag skulle skicka in en skyltdocka bakom disken, i min genre av jobb då, i klädbutiken. Vafan, ska de kalla sig artister om de inte kan prestera när de ska?!

Ooh, nu är det riktiga snubbar som lirar! Foo Fighters! Sooom vi båda skulle vilja se live! Ooohohooo.

Jag hjärtar dig, så otroligt mycket!!!

2012-02-14 - 23:20:20

Hjärtans middag.

2012-02-14 - 18:26:50

Hjärtans dag.

2012-02-14 - 15:31:43

Fast jag tycker som många andra att denna dag endast är köpmännens dag, och att uppskatta varann ska man göra varje dag! Så de så.

Igår var jag helt slut i huvet och släpade det i backen samtidigt som jag hade tvättstuga. Jag var alltså hängig. På kvällen blev det lite bättre efter en treo, men då klev istället Martin in i sjuklingspositionen. Åkte ändå till jobbet imorse, men kommer innanför dörren vid elva. En vilodag behövdes för honom.. Och han hade även med sig massa kärlekschoklad samt min favvis kinder-chokladen!

Trött tjej.

2012-02-13 - 11:55:39

Igår låg vi tillslut som två slöfockar på soffan, så vi bestämde oss för att gå och lägga oss. Klockan var bara nio nåt, och jag somna typ nångång då, och vakna nuuu! Efter ca 14 timmar. Men så gå det antar jag när man inte får eller tar sin eftermiddagslur på söndagar ;)

Hel igen.

2012-02-12 - 15:40:55

Nu är vi äntligen återförenade! Hahaha.. Nej menneh, man lider lite på något sätt när man är ifrån varann på hand lediga tid när man ses så lite i veckorna. Men jag var överdrivet deppig igår med så det vart en mix av blandade känslor som bara vart jobbigt. Men nu har jag fått massa styrkekramar av min andra halva så nu känns det bara bra igen! Helt otroligt, trodde aldrig jag nånsin skulle träffa en sådan solstråle som kan vända på plätten till nånting bra..

Blaa blaa blaa!
Har kikat på Flushed Away och skrattat ikapp medans vi åt varsin burgare som jag gjort iordning lagomt till när Martin kom hem. Nu är det hockeydags!

Woopsie.

2012-02-11 - 20:03:50

Mhm.
Typ såhär kul har jag.
Ska man eller ska man inte?

What i've felt, what i've known.

2012-02-11 - 18:31:29

Jahapp, se där!
Man blev gräsänkling för kvällen.
Skickade iväg karln på galenskaper i Uppsala. Det är han värd!

Men jag då?
Jo, jag har det bra!
Blöt hår i en turban, Metallica vrålar ur högtalarna och.. jaa, nånting hittar jag väl på.

Spänning!

2012-02-11 - 14:42:04

Nu är vi påväg hem från hockeymatch i Sandviken. 5-5, olidlig spänning!

Tog en korv på Ikea, och är strax hemma igen.

Lördag, och det finns inte en käft att hänga med ikväll verkar det som... Så vi får väl se hur jag & Martin styr upp detta :)

& den andre.

2012-02-09 - 15:29:28

Våran lille Rocky.

Kattigt.

2012-02-09 - 15:27:56

Jag har märkt att färgen på ögonen på vår ena katt, Tyson, har börjat förändras & bli någonting mellan grön & gul. Förut var de bara gröna. Skithäftigt!

Vår andra lilla filur, Rocky, har helgula ögon. Så olika killar både till utseende och sätt, fastän de är bröder från samma kull..

Snart tre.

2012-02-09 - 14:51:01

Klockan alltså.

Om sisådär timmen ska jag sätta igång med en tacopaj.... Omg, kom på att jag glömt tina köttfärsen! Aja. Får ta ur den nuuudå. Brukar göra maten klar till en tio över fem då Martin kliver innanför dörren.

Just nu i väntans stund så har jag börjat med en ny tavla, bara gjort en slags bakgrund, får se sen vad mer det kan bli av den...

Spelar poker gör jag också på SvenskaSpel. Går både bra & dåligt, för tillfället går det dåligt, tror jag ger upp.

Hjärta, den nionde.

2012-02-09 - 11:40:17

Ett halvår förlovade, tre och ett halvt år tillsammans.

Tack love...

Baka baka.

2012-02-08 - 22:44:59

Hej & hå.

Idag har jag varit en riktig sånger liten husmor! Både bakat bullar & bröd. Knäppte knappt kort under baket och inte alls på resultatet. Jag glömmer alltid bort kameran, och bilder som är roligast!

Och på kvällen var det match i Läkerolen för Oscar, mot norrsundet. Inte speciellt spännande då det oftast slutar med två siffrigt för våra killar, och även denna gång, 14-2. Gäsp.

Just nu sitter vi & spelar Zelda: Skyward Sword. Askul! Jag & Martin älskar att sitta o nöta dessa härliga äventyrsspel! Riktiga nördar är vad vi är.

Strax blir det dejta kudden, och imorrn är det torsdag, en dag närmare helgen. Dock är den inte speciellt planerad, förutom att vi tänkt mysa i soffan både i furuvik & Bomhus, alltså hos våra föräldrar.

Jo, justja! Imorrn är det vår dag!
3,1/2 år & 6 månader förlovade.
Ack va tiden går!
Och fortfarande dangerously in love ;)

Week...end.

2012-02-05 - 16:19:06

Sådärja och det blev söndag igen. Det är fasen va helgerna går fort! Alldeles för fort...

All BUS är bortskrubbat, håret doftar blommor, och jag mår som en gud! Lite ömmande bihålor bara.

Nej menne.. Kanske väcka Martin i bakgrunden och busa lite?

BUSar.

2012-02-02 - 23:39:07

Still engaged. I promise.
Bara jag som är ruskigt less på denna bleka hy, så införskaffade mig Åhléns Brun utan som igår, och kör på de ett par dar nu. Stinker helvete! Och dessutom brukar ju jag sola solarium för att ha en liiiten grund iaf, men har inte orkat med det på senaste, så BUSet ser inte sådär vajjert ut som det brukar. Men men.. What the hell...

Snart är det äntligen fredag = helg!

Imorgon blir det fredasmys med några härliga. En UNO-mästare ska utses. Tänkt att vara en lugn kväll, men man vet ju hur det brukar kunna sluta när man har för kul med härliga peeps!

På lördag däremot är det vad jag vill kalla det, Ladies night, cocktailparty, glitter & glamour-kväll.. Hem till Angelica på tjejkväll, känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll. Det är tills dess jag sytt klänningen.

Längtaaaarrrr.

Uppdrag: Sy en klänning.

2012-02-02 - 22:17:58

Skinny Love.

2012-02-01 - 15:51:14



bloglovin