Tomorrow I'll be gone.

2010-07-29 - 17:18:13
Då var jobbveckan över för min del, för imorgon bitti börjar bilandet upp mot de norra trakterna, aka Pajala. Ska bli riktigt skönt att få komma bort en vecka och bara vara och äntligen få tillbringa massor med tid med mormor! Har saknat henne så.. och samtidigt kan jag inte förstå hur jag ska klara av att vara utan min bebbe i en heeel vecka! Jag kommer ju avlida av saknad.. nerå, men det kommer nog bli tungt, speciellt om kvällarna när man ska till att sussa. Ååh, bebbe... min älskade Martin Andersson!


Aaaaj!

2010-07-27 - 12:03:03
Har precis vaknat, efter en skönhetssömn på 10 timmar.. inte dåligt de eller!
Och jag kunde nog ha fortsatt länge till, om det inte vore för ryggen som gör cepeont igen, och nu känns det värre än någonsin! Brukar få ont av att jag sitter fel, eller är böjd, men nu har jag skit ont av att bara ha sovit.
Jag tror jag blir tokig! Ska smörja in med Ipren-gel, och hoppas på att det ska hjälpa eftersom jag ska till jobbet snart. Skitkul när man ska bila 100 mil på fredag dessutom.

Den som spar han har men inte roligt.

2010-07-25 - 13:09:01Hej igen.
Det hinner tammej tusan gå upp mot en vecka nästan innan jag updejtar, men jag kan fasen inte se någon lucka jag haft att sätta mig och blogga på. Nu är ju turen den att jag inte är någon jäkla bloggdrottning, utan jag får bära min krona på ändå.

Gah, jag älskar att vara sarkastisk. Så, nu är det sagt.


Kolla vad jag fick för fint av Martins mamma

En superb fin tisha med min gud! Gudarnas gud! Som jag aldrig kommer tvätta!


Jag börjar undra om jag är lite schne.

Oh my.

2010-07-21 - 11:33:52
Det har ju nästan hunnit gå en vecka sen jag skrev sist!
Okej, ska försöka mig på en snabb update.

Jag har jobbat jobbat jobbat, förra onsdan våldgästades vi av lite Karlholmare & vi drack något glas, mys! Torsdagen var snuskigt lugn, på fredagen dök Ullis upp hos mig för lite vin & utgång, skitkul! Och lördagen var det tjejkväll hos Jenny, folk splittrades och jag gick hem. Söndag börjar en hals ömma och en näsa snuva. Måndag mådde jag piss, hade feber, hostig och ond hals, dock jobbade jag heldag, all by myself. På kvällen kom Jonas över och vi lirade Wii, Guitar Hero & Buzz. Tisdag, skulle ha jobbat halvdag men tack och lov kunde en kollega ta hela dagen, vilket behövdes för min del. Joinade mor & far + syskon och vänner på en liten runda minigolf, sen var det bums i säng och där har jag legat.. fram tills nu. Ska vara bra med vila när man känner sig hängig har jag hört, heh. Däremot är näsan helt täppt och lite hosta finns kvar. Och idag ja, är det onsdag och jag ska jobba kortis 14-18, sen har jag ingen aning vad det blir. Både Martin och jag är ledig imorgon. Så vi får se.

Sorry, just livin.

2010-07-14 - 17:31:39
Alltså.. jag har verkligen inte tid!
Jobbar heeela tiden nu, och.. lägenheten har verkligen blivit till ett bombnedslad tillochmed (kanske lite överdrivet, men är man pedant så är man), men nu har jag fixat till den med.
Nagellacket trillar bort, brännan tynar bort, hårutväxten börjar synas.. Wtf!

Men... det är ju ändå helt underbart. Det är livet!
Jag älskarrrr att få jobba och inte bara sitta hemma, pryda på nagellacket gång på gång, sola för mycket, slita på håret av all färgning osv osv. Och sakna sönder Martin..
Nu vill jag bara att detta ska hålla... DOCK inte värmen! Usch säger jag bara! BORT med den!
Det är på tok för varmt! Man blir ju helt sne i huvudet, åtminstonde jag! Jag kan inte tänka, inte sova, inte prata, och inte bete mig.. jo, det sistnämnda kanske. Men jag blir tamejfan helt väck i huvve! Har med mig en vattenflaska 24/7, vart jag än går... nästan.

Nu luktar det turk igen. Vet ni hur det luktar? Grill. För dom grillar tamejfaaan varje dag här!
Haha, trötta.

v TjugotreMånader v

2010-07-10 - 08:53:55

Dålig update, I know..
men jag måste bara tala om att igår var det våran dag igen, och då hade vi varit tillsammans hela 23 månader, 1 år och 11 månader! Nu är det bara 1 månad oså är vi uppe på 2 år.
Sinnesyckt hur fort tiden går!

Och, jag älskar dig darling!Du & jag, forever and ever babe!

Hej blöggen.

2010-07-06 - 16:33:37
Haft totalt fullt upp med annat, såsom jobb, födelsedag, parta, leva, stuka foten, ockelbo marknad.. massor!
Men nu lägger jag in en liten snabb notis bara.
Jag mår toppen, om man inte tänker på att min andra halva är i Köping och spelar golf. Yep yep.
Han åkte igår morse, och kommer hem imorgon eftermiddag, när jag är på jobbet. Man kan ju snacka om att sekunderna kommer gå segve. Jadajada.

Nu ska jag slänga mig in i duschen, och sen bär det av mot familjen i bomhus, som jag spenderat natten hos. Käk och wii-spelande.. det låter väl bättre än att sitta hemma och deppa sönder i min ensamhet?

Vi hoers.

Full rulle x 2.

2010-07-01 - 00:16:23
Känns som man dängt både hit & dit i 2 dagar nu, för att fixa inför morgondagen, eller ja, klockan är nu efter tolvslaget, midnatt, så.. HAPPY B-DAY ME, MYSELF & I!
Och allt för att man tänkt ha lite torsdagsdäng med massa härliga people.. people som en efter en, tillomed tills ikväll sagt ifrån, både pga jobb, festivaler, resor.. och för att man inte vill komma?
Ja, så känns det just nu... bittert.

Men det ska fan bli bra ändå, tror jag. Åtminstonde är det vad min älskade M lovar.
Och honom litar jag på till fullo.

However, fixar med musiken till imorgon, och allt. Ska ju vara lite M.J tema över det hela, som sagt.
Ska bli riktigt funny.

Men så atteh, nu ska jag fortsätta finula här, sen är det natti, och för sista gången natti som 20 åring.
Tänk va tiden går fort..

bloglovin