Bajs blogg.se.

2012-06-25 - 16:25:47
Mors!
 
Har ju den senaste tiden endast bloggat via blogg.se's blogg-app, men nu har den ju varit helt jäkla off ett tag, går inte att komma in, och jag sitter sällan vid en dator.. Men nu gör jag det och tänkte tala om att jag lever och återkommer när appen funkar igen, för jag fattar tamejfan mig inte på denna sida längre, allt är ju förändrat! Tummen ner!
 
Så på återseende! Ja, när appen funkar igen då alltså...

Men wuähähä-ä!

2012-06-14 - 16:00:05

Den här torsdagen blev allt annat än vad jag hade tänkt mig. BAJS.

Nedrans mardrömmar!

2012-06-14 - 10:16:06

Vafaen... Senaste nätterna har jag blivit totalt psykad under nätterna av hemska mardrömmar! Det har varit alltifrån att Martin har lämnat mig till att nåt psyko letat upp mig och stalkat mig, fått tag i mig och jag har försökt rymma.. Den sistnämnda var inatt/imorse, jag tror jag vakna och somnat tre ggr, den är ändå där.. Jätte obehagligt!!!

Känner att jag behöver gå ut & rensa skallen, men känner mig ärligt talat rädd för att gå själv..

Drömma sig bort. Typ.

2012-06-12 - 21:26:48

Jag är en periodare när det gäller olika saker. Som nu är jag sådär jätte-Sims-sugen! Och när jag kollar när jag sist spela så var det nästan ett år sen.. Så ja, det kommer oså går det igen.

Jag ska nu drömma mig bort i en fantasivärld! Min alldeles egna värld!

Purple sparkle.

2012-06-10 - 23:30:25

Naglade mig själv i veckan. En touch av lila glitter. Låt sommaren komma..

En efter helgen update.

2012-06-10 - 23:26:40

Här kommer lite pics dårå från de senaste dagarna.. I tisdags häng hos Mags då det var nationaldag onsdag, torsdag inflyttningsfest hos Mallan, fredag ballehäng & pubrunda, lördag shopping i Valbo och på mediamarkt mötte vi på Nicke Nyfiken med sin flickvän, söt tjej som börjar på S tror ja! Lördag kväll tjejmys med Sanna, senare anslöt Massemus och vi tog oss upp på söder en sväng. Söndag middag hos svärisarna i furuvik, Anna for tillbaka till Skåne, vi tog en glass med Sanna & Stoffe. Bingolotto hos mina päron innan vi bänkade oss i soffan för att... bara vara. Justja, var ju studentfirande i torsdags för Martins kusin Linda och skolavslutningsfika för lillebror i fredags. Äe men grymt bra vecka.

Dip dye.

2012-06-06 - 18:25:17

Jag vill jag vill jag vill.
Vill göra något med mitt hår, så tipsa Mona om detta, att jag skulle lägga i en mörkare färg som utväxt. Tycker det är läckört! Men kan ju kanske vara omöjligt att fixa själv. Dessutom vill jag ha ljusare toppar, så kan man köpa dessa små mascaratuber med färg i och mixa en slinga till en annan färg... Åååh, jag vill!

Rosa tippar vs rosa glitter.

2012-06-06 - 10:47:57

Naglar på mim syster igår. Ja, som rubriken lyder, rosa tippar & rosa glitter på ringfingrarna, samt under färgtipparna.

Spelispeli.

2012-06-05 - 00:02:45

Som ju skulle med förra inlägget.. Blööh.

Brist på rubriker.

2012-06-05 - 00:01:48

Inte en jädrans aning vad detta inlägg skall heta men här kommer åtminstonde inlägget.

Efter badet for jag iväg till min familj i Bomhus för återseende. Lunchade med mor & syrran och tjattrade litet. Kl 16 började jag med lasset av skittvätt och till min lycka var en maskin trasig så det vart en mycket hektisk tvättid, men det gick! Plingplong på dörren därefter och där Poss aka Mona stod, som far iväg till turkland imörrn i 2 veckor. Najs för you Mona! Snacka lite skit och spelade lite spel. Trevligt värre! Varför gör man inte sånt oftare? Bara umgås sådär ändå. Är fan askass på't..

Nu är det bedtime inför Anger Management, imorrn ska jag nagla!

Måndagsmys i ett måndagsbad.

2012-06-04 - 11:43:02

Sängen var så extremt skön igen att jag inte ville kliva ur den. Dealade med mig själv om att hoppa i ett hett bad istället.. Lättare gjort än sagt faktiskt, då jag börjar med att ge grabbarna mat, varav en kaskadspyr vid mattan i tvrummet OCH mina damer & herrar på matta. Igen. Jävla skitkatter! Men så går det när man hetsäter! Så mitt varma bad blev inte varmt då jag var tvungen att städa med äckelpäcklet.. Måndagen kunde ju ha fått starta bättre. Kl 16 har jag tvättstuga också, med ett jättelass av skittvätt. Den dagen jag bor i ett hus och har en diskmaskin samt tvättmaskin kommer vara den lyckligaste dagen i mitt liv.

Ja, så här sitter jag i ett kallt bad, men inte helt ensam utan Rocky gör mig sällskap genom att glo på mah. Som vanligt...

It's not easy.

2012-06-04 - 00:32:10

Jag ligger med en klump i magen och vill därför skriva några rader riktade till familj, vänner och min käresta.

Jag är bara människa och jag gör också fel. Jag kan ibland känna att det ofta förväntas så mycket mer av mig.. gällande olika situationer. Men jag är bara människa av kött & blod jag med, och jag gör fel. Det sköna med att ha en sambo är att man lever tätt inpå och att han då ser mig från ett perspektiv som är omöjligt för mig själv att se ifrån om jag inte tänker outside the box, vilket kan vara svårt ibland, speciellt i stundens hetta. Jo, det här med sambo.. Jag har fått höra, eller fetter har väl andra också kunnat tala om och jag vet det nog själv litegrann att jag är envis, och det kan ibland uppfattas som att jag inte lyssnar på andras åsikter eller tankar utan mina egna. Jag vill säga att det är helt fel. Jag är en mycket grubblande människa, tänker alltså ofta.. och som jag får dåligt samvete när jag i efterhand kan tänka över hur jag betett mig i en situation med någon. Jag är anpassningsbar absolut och lyssnar till hundra på andra, men sen är jag kanske så säker på min sak och står på mig liksom. Jag vill be om ursäkt till de som känner att de hamnat i en sån sits med mig. Jag är ledsen. Men så länge jag lever så finns jag här för att gottgöra dig om du känner dig illa behandlad, och jag finns också här för att lyssna och tala om det ifall man skulle vilja det. Mitt mål för varje år och nyår med dess löften passerar, så är mitt mål att bli en bättre människa, att utvecklas, förbättras. Och om man inte talar med varandra så blir det målet ganska svårt att nå. Så jag ber dig där att hjälpa till med detta.

Blä, nu skrev jag så mycket att jag svävade iväg nånstans..

PS. Lev livet till fullo så länge du har den möjligheten. Ta vara på dina dar..

Here we go again.

2012-06-03 - 23:19:09

Sannas naglar. Fransk manikyr med turkost glitter på ringfingrarna.

Sunday without sun.

2012-06-03 - 23:16:53

Jag älskar regn. Galet underbart och rogivande, dessutom känns sängen så mycket skönare då. Menne, den s k första sommarmånaden har ju faktiskt börjat så känns ju lite surt att inte ens värmen närvarar.

Idag har vi varit till Ikea för att köpa smått & gott i studentpresent till Martins kusse som tar studenten på torsdag. Hade ju inte en tanke på att resten av jordens befolkning skulle vara där samtidigt. Helt sjukt mycket folk! Efteråt har det powernappats på sofflocket, käkats kebabtallrik och tittats på BB-finalen. Trodde väl aldrig när skiten starta att en manhaftig tuttlisa skulle kamma hem det, but obviously..

I fredags myste vi hemma bara jag & M. Igår tror jag att jag startade igång min lilla nagelsalong igen då jag fick pryda Sannas händer med en fransk manikyr/turkost glitter på ringfingrarna. Riktigt classy och med inslag av sommarfärg. Efter det käkade vi hemstekta burgare ihop, och senare spela vi Alias, tjattra och drack lite vin. Toppen!

En glad överraskning är att det tydligen är solklart att folk är lediga på onsdag då det är nationaldag, hade ju inte jag ett dugg koll på. Sommarlov vankas för syskon, M får semester om ca månaden och, ja.. Då var det bara herr sol.

Ni**as in Paris, runda 2 och runda 5, ending.

2012-06-02 - 00:49:10

Let's Dance final.

2012-06-01 - 21:09:26

Men haha herregud, jag ser att jag är påväg att börja skriva, eller iofs skulle jag bara skriva att vi har soffläge här på lilla Bagdad framför, ah juste.. Men ja, det slog mig iaf då att jag skrev fan inget förra helgen då Loreen kammade hela hela jävla eurovision. Oh my.. Aja nu har jag ju plitat ner det lite snabbt iaf! Haha...

1a Juni.

2012-06-01 - 10:05:33

Har sovit som ett jäkla arsel inatt. Inte bra alltså. Kunde inte slappna av, kunde inte finna ro och när jag väl somnat drömmer jag skumma saker.

Jaja. Det är äntligen fredag. Upp o hoppa, dags att göra sina sysslor. Vid fyra får Masse Mus helg och vi ska gotta med tacos. Hörs hej.


bloglovin