Mot la bush.

2011-11-30 - 20:58:47

Norrsundet - Brynäs kl.18, i juste N-sundet.. Martin kom precis innanför dörrn, ska bara svida om sen drar den här tomten!

Ps. Glömde lägga upp det, därför blev det efteråt å de vann med hela 0-10... Tror jag. Träffade Jonna en sväng med sin goa men då trötta Elias. Gobitar!

My "counting sheep".

2011-11-30 - 01:00:48

Gokväll.
Eller, gomorron. Whatever..

Idag fick jag upp det sista julpysslet. Känner mig inte alls sådär julpysslig som förr. Älskade att dra fram julen. Nu är det mer bara en förändring med lampor & gardiner. Visst, det blir en mysig, röd inredning, men inte mer än så.. Eller..

Man har väl blivit vuxen och tråkig. Nejdå! Jag har bara bytt spår kanske.. Jaa, och blivit vuxen. Har köpt massa bak-ingredienser och ska göra julbak! Jag känner mig även så ivrig över att få göra min första julskinka! Och sånt här har väl aldrig varit intressant, förutom när man var ett litet knott och fick bygga pepparkakshus med mamma.

Vet ni, innan jag typ slår huvet rätt i kudden & ska till att sova brukar jag ligga och nöta igenom lite krävande spel som tex. Mahjong, bejewels, och nu Wordcollapse, för att stöta bort tankar och "slappna" av innan jag ger mig in i min sömn.

Hata trailers & reklamer.

2011-11-29 - 19:51:27

Alltså.
Jag & M följer ivrigt the walking dead, och jag har ibland galet svårt för att hålla mig från att ladda ner avsnitten så jag slipper vänta på dessa jäkla söndagar de sänds.

Och nurå.. Ligger och småkikar på Modern Family på just elvan, och det blir reklam, och på reklamen visas det the walking dead, en nygjord reklam om serien... SOM VISAR TOOOO FUCKING MUCH!!! Gaah. Ny har jag ju ingen aning om ifall nån av de som läser min blogg ser på serien, men ifall att så ska jag hålla tyst och be er passa er för den för-mycket-visade reklamen.
Skit. Hej spänningen, totalt gone.

Kattastrof.

2011-11-25 - 14:44:47

Titta här tex! Såhär är det varje morgon, middag, kväll om jag, deras "mamma" lägger sig nånstans. Och Martin får ligga själv..

Mommy, where is fluffy?

2011-11-25 - 14:42:02

Kissekatt mys i sängen, pannknack som heter duga i följd av ett väldigt, väldigt tungt huvud. Både fysiskt & psykiskt.

Helt sjukt vad mina små lurvbollar har blivit kelsjuka! Och just med mig. Fast inte konstigt kanske när jag mest varit med dom medans Martin jobbade hela sommarn. Älskar verkligen hur de har utvecklats i sina personligheter, och hur olika de är även fast de är bröder från samma kull. Tyson är som storebror, skötsam, lugn, fin i kanten men otroligt mysig och social bara man låter honom få lära känna en. Rocky är som lillebror och är därmed busig, nyfiken och alltid med en oskuldsfull blick. Love them! Och med de sagt måste jag bara dissa snacket om att katter är strama djur som man måste fjäska för, att de inte alls kan lära sig sina namn och att de inte går att uppfostra på något sätt!

Priori update.

2011-11-23 - 20:03:13

Lessamt när man sätter igång med något projekt och tappar det totalt..
Som mitt Priori användande, som jag så flitigt skulle visa er här på bloggen.

Jag tog kort varje söndag i 7 veckor på både mina fransar & bryn, innan jag gav upp och gav "vidare" medlet till mamma. Snällt va?

Men hur som helst kommer här nu bilder från varje vecka..
Och, tjaa.. Jag vet inte. Lite skillnad kanske?
Måste väl säga att fransarna kändes kraftigare och brynen mer samlade.
Here it goes!
(PS. Ursäkta den svindlande kvaliten på vissa bilder.)


Dag 11 Vecka2 Veckor
   


3 Veckor4 Veckor5 Veckor


6 Veckor


7 Veckor

Gelénaglar, svarta tippar.

2011-11-23 - 19:40:45

Idag fick jag äran att göra Mallan nagelfin.

Quote.

2011-11-23 - 16:45:54

Egentligen...

2011-11-18 - 00:37:58

Ja, egentligen.

Här ligger jag, lilla jag.
Läser igenom massa bloggar.
Tjejers bloggar. Innan jag ska sova till råga på allt. Och kan inte bli annat än avis jämt. På åh hur fin hon är eller på åh vilket vackert hår eller på åh så smal hon är eller på åh dom där skorna då.

Och så blickar jag på min egen blogg och tänker att, fan så patetisk tjej.
Men varför egentligen?
Varför ska det vara så svårt att trivas med sig själv som man är?

Jo, för ofta undrar jag på hur "folk", bättre ordval andra människor ser på en. Hur man ser ut i betraktarens ögon. Hur man uppfattas.

Snäll. Dum. Tjock. Smal. Fin. Ful. Tuff. Mes. Geni. Korkad. Ambitiös. Lat. Hurtig. Soffpotte. Rolig. Tråkig. Populär. Ensam. Egoistisk. Omtänksam. Ledsen. Glad.

Säker. Osäker.
?

Hej & hå.

2011-11-18 - 00:23:55

Ibland är det tufft!
Alldeles för tufft.
Men man får aldrig ge upp!

Så länge man inte svävar iväg och tappar taget om verkligheten..


Jajaja. Kände att jag behövde klämma ur mig lite, och känner på mig att det kan hända att det kommer ett depp-inlägg så småningom.. Blä.


Ja kära vänner, idag kom mitt härliga startkit med gelénaglaaaar! Javisst! Jag kände att det kanske är min grej det med.. Jag tänkte, har ju börjat med att måla tavlor, tycker om att sminka & trixa med folk, så tjaa, varför inte?
Dessutom kan det vara en investering om man får lite peeps som kunder, och eftersom jag inte har jobb så känns ju det som en toppad sysselsättning. Så here we gooo..

Först ut var min syster, som provkandidat, för visst är det en konst att pyssla med detta! Det gick väl.. mjorå, det gjorde det väl, men.. Det kan alltid bli bättre (självkritisk). Imorgon hugger jag in på mina egna och hoppas på att få riktiga pumaklor igen.

Nädu, nu svalde ångesten mina ord.
Suck. Måste. Sova. Nu.
Nighty.

Liten blir äldre.

2011-11-16 - 10:51:56

Grattis älskade syster!<3

Färgade linser.

2011-11-15 - 14:46:11

För dig som prövat linser eller aldrig gjort det, tänkte jag tipsa om en sida med de bästa kvaliterna på just färgade linser där jag endast beställer ifrån. Jag har både bruna, blåa och vita sk crazy linser därifrån, och tycker de är helt klart bäst! Billiga priser, bra kvalite och snabb leverans.
Här köper du färgade linser hos fargadelinser.com!

De är jätte enkla att använda och skaver inte alls som en del kan ha problem med.
De har dessutom just nu både Freshlook & Expressions linser för endast 149:-, rena rama kapet.Världens bästa dag.

2011-11-14 - 23:51:32
Woho! Min Martin fick jobbet som ekonomiassistent på Xtrafik i Söderhamn! Hur grymt är inte det! Fyfan vad glada vi båda är! De sa att de senast skulle höra av sig idag eftersom tjänsten sätter igång redan imorgon, och när klockan passerade 9, 10, 11 och 12 så kändes ju det inte alls bra. Men vid en 14 ringde de från Proffice med världens bästa nyhet! Känns helt för jäääävla underbaaaaaaaaaart! Dessutom är det min namnsdag, världens bästa! Och har äntligen beställt mig mitt kit också! Vad för slags "kit" får ni se när jag fått det!

Aoui!

2011-11-14 - 12:35:42

Olycksfågel #1.
Det är jag de!

Och såhär kan det bli om man slår i trottoarkanten och faller framstupa och rakt på knäet. Och aj kan man säga.

Men som du/ni/den/det ser så börjar det bli bättre, men gör ont så inåt helvete! Give me some painkillers liksom...

You gonna make me stay.

2011-11-12 - 22:52:06

Fan.

2011-11-11 - 17:25:49

Fan också!

Blev ensam fick man veta när man precis lagat klart och dukat fram värsta lyxmiddan. Martin blev medbjuden på Idol på Läkerolen ikväll med mat och fri bar, klart han ska tacka ja tyckte jag... Men nånstans på vägen glömde jag mig själv. Stoppade undan "lyxet" och häller upp ett bad. Macka till middag, och dränka mina avis-känslor i ett glas vitt. Vem joinar?

På tal om.

2011-11-11 - 09:32:51

Dygnsrytm så har jag gått & fått en mycket konstig sådan. Vaknar vaaaarje morgon denna vecka vid nio, och det går liksom inte att sova vidare! Lajjen jobbigt!

Och över till något annat jobbigt men mer otäckt. Igår sena eftermiddan/kvällen började jag må konstigt. Kände mig tom i blicken och helt slut i huvve. Och och och.. Det otäcka: Jag satt i soffan med datorn och Martinbi fåtöljen framför tvspel, och jag känner världens baksug i huvudet, alltså att det suger bak i huvudet och det känns som om jag ska tuppa av (svimma). Jag rör lite på huvet och hela världen snurrar men mest liknande som när man klivit av en karusell och balansen är väck. När vi senare gick och la oss, kunde jag knappt ligga ner för hela min blick gick i 180km/h i vågor och jag vet inte vad, som när man är för full och behöver kräkas fast jag mådde inte illa alls! Jag fick ligga och andas lugnt och slappna av så att jag tillslut somnade. Alla mina tankar började givetvis att spinna runt de med, om att jag kanske har hjärntumör & allt möjligt och att detta är mitt första symptom. Var inte för allt så många veckor sen jag kände mig helt utmattad, hade huvudvärk var och varannan dag och tabletter ville inte hjälpa.

Hur som helst mår jag bra nu när jag vakna för ca halvtimmen sen.

Another pity piano ballad.

2011-11-10 - 23:07:38

Baby I was korn this way.

2011-11-10 - 12:31:50

Saknar.

2011-11-09 - 20:33:32

Saknar sommaren. Saknar värme. Saknar ljusare tider. Saknar långa naglar. Saknar min plattång. Saknar stunder. Saknar färgglada klänningar. Saknar solens bränna. Saknar att jobba. Saknar sena utekvällar. Saknar Söderhielmska. Saknar drinkar. Saknar gräset. Saknar stranden. Saknar vattnet. Saknar skrattet. Saknar massor.
Buhähä. Att titta på dessa bilder gör mig bara ledsen, så pallar inte lägga upp fler.. buhäää.

Diss.

2011-11-08 - 23:09:47

Rihanna is the only girl in the world who said: Please don't stop the music just because a good girl gone bad and created a disturbia in her fans heads by simply being unfaitful. Oh na na - whats her name? Answer: Selfish girl who called SOS because she would rather enjoy some rough S&M than perform to her fans. Rihanna, we love the way you lie when you make your teenage girl fans breaking dishes all night, because you didnt show up and would rather sleep in your California king bed.

Godnight dear one.

2011-11-07 - 23:22:44

Slängt oss i sängen nyss. Viktigt att ha pli på sig själv.. Och gubben också. Sov nästan till ett(!) idag då jag var heeeeeelt utmattad efter en smått hektisk helg och vecka också för den delen, med för få timmar per natt, så jag antar att jag behövde några extra imorse.

Imorgon hur som haver ska Martin på arbetsintervju tidigt på morron och jag tänkte kliva upp samtidigt för att se till att karln är vaken och tillkammad, sen tänkte jag lägga mig i ett solarium och självklart hålla både tummar & tår. Hoppas också att det snart dyker upp nåt för mig innan jag blir helt galen.

Nej, nu natti.

Did my time.

2011-11-04 - 09:39:11

Såja! Iof var det nästan hela 24 h sen jag tänkt uppdatera med det men eftersom denna app inte alltid vill funka för mig.. Igår hade vi det bara mys i soffan med tvspelande och tvtittande.

Pw, mmm snart.

2011-11-03 - 09:30:53

Skulle vid detta laget ha legat i ett solarium o stekt men sängen är ju så förbaskat skön vid dessa tillfällen. Martin som fortfarande ligger o snarkar skulle möta upp mig efter soltiden och vi skulle då knata iväg på en pw. Meeeen mja. Svårt ere o kliva ur något så varmt & mjukt & skönt &...

Lil bro.

2011-11-03 - 01:05:50

De senaste dagarna har jag haft turen att få tillbringa massa med tid med världens finaste killar, lillebror & fästman<3 Lycklig tjej! Lillebror sov här två nätter, o vi har spelat bowling, spelat tvspel och sett filmer och bara varit. Underbart! & pannkakor i stora lass har det ätits! Livet som bäst!

Precis lagt oss, och nog har det känts rätt trångt o bökigt att ha sovit mellan två boxare, men nu känns det istället tomt. Fast Martin har jag ju kvar & tur är de<3 Kärlek till mina fina!

Halloweenie.

2011-11-03 - 00:53:42


bloglovin