BÄÄZT!

2012-08-08 - 21:50:47

Sen blire natti!

Ready, set, GO!

2012-08-08 - 15:25:04

Nu var vi igång!
Och oufh, vilken morgonmänniska jag inte är! Klev upp 7.30.. Blir ännu värre framöver med start imorgon, 5.30... Omg.. Och på måndag sticker vi nykomlingar till Falun och är till på torsdag! Ännu mer omg.. Men det kommer nog gå bra, om inte annat så känns de jävligt kul och det är väl de viktigaste. Är så sjukt glad över att få va med från scratch dessutom. Kommer bli värry naaaajs! Kommer dock vara en väldigt trött Emilutt framöver.. Men värt de! Haft mitt slappa hushållerske liv alldeles förlänge.

Ännu ett plus idag är att jag fick min skatteåterbäring, vilken toppen överraskning! Och imorgon har jag och hjärtat varit tillsammans i hela 4 år & förlovade i 1 år. Sinnes va tiden går. Still going strong, och det känns bara bättre och starkare och mer på riktigt för varje dag som går!

Vågar man säga utan att något ont ska hända, att livet flyter på rätt bra och att... i löv it?

Hello tomorrow, goodbye to yesterday.

2012-08-07 - 21:13:52

Men hej igen! Bloggtorka, jag vet.. Men det har varit "sommar" och busy time! Men imorgon börjar ett nytt kapitel, en ny era, då kliver jag ombord på ett plan mot arbetslivet igen, SO HAPPY! Känns så sjukt skönt och vill bara komma igång nu! Haft sjukt sköna dagar och trevliga kvällar med goa vänner, det känns toppen! Dock rätt deprimerande över att ha fått uppleva sämsta sommarn ever och känns oroande över att veta att det är måååånader tills nästa sommar, förhoppningsvis en bättre, för av denna fick man inte de där ljuset, skenet i livet, som gör livet.. Nu väntar mörker & kyla, tacka gudarna för att jag fick jobb! Ska försöka bli bättre med "bloggandet", har väl aldrig varit riktigt aktiv med det nånsin, men det kan ju bli bättre än vad det varit :) Dåså. Let's rock and roooooll!


bloglovin