Som ett påskägg.

2010-03-31 - 12:44:50

Idag fick jag min lilla mini-beställning från Gina Tricot.
Hade sett dessa strumpbyxor i en annan blogg och tyckte helt klart att de skulle infinnas i min garderob.
De fanns inte i butik, så jag tog mig i kragen och beställde dom.
Klickade även hem ett par orginella jeans-leggings. Funkar alltid liksom.



Shubidubi.

2010-03-30 - 03:12:11
Efter att ha jobbat natt i helgen + att vi dragit fram klockan 1 timme och därmed förlorat 1 timme, så har min dygnsrytm blivit helt bokstavligen cepe. Somnar inte förrän 5 och vaknar kring 14-15 och då har halva dan hunnit gå. Nu är klockan dock 3 och jag ska strax ge sängen ett försök.

Och en normal dygnsrytm är jag i behov av att få in just nu, då vi bilar ner till Skåne, Ängelholm på fredag morgon. Martins syster fyller 25 på lördag så vi ska dit för att fira.. och så ska det bli dunder skönt att komma bort ett tag. Åker hem på måndag igen med tåg, bilar ner. Så alltså därför kan det vara trevligt om jag också kan hålla mig vaken på dagarna och sova på nätterna, som normala människor. Men vem bestämmer vad som är normalt igentligen? Ahjuste. So let's say, som dom flesta lever då.

Igår (söndag) var det 2 år sen jag tog mitt körkort, och som jag brukar säga så springer tiden iväg.
Och till nåt mindre skoj, somnade Martins morfar in natten mot söndag. Dock var det ingen chock utan de visste att det var på inkommande. 1999 råkade han ut för en stroke och blev rullstolsbunden, och 03 när Martins mormor gick bort blev hans tillstånd sämre och mer eller mindre okontaktbar. Jag hoppas nu att Martins morföräldrar är tillsammans på en fin plats nånstans. Må ni vila i frid.

Varken jag eller Martin har en "stor tjock släkt", jag har min mormor kvar, ja en farmor också men som jag inte har någon kontakt med.. och Martin har nu ingen. Sedan finns det far&morbröder+fastrar, mostrar.
Jag hoppas mina föräldrar finns kvar länge nog för att uppleva ett långt liv tillsammans med sina barnbarn.. det kanske lät som om det är långt dit.. men det tror jag nog inte, höhö. Jag vill va en ung & fräsch mami :)


Ködden, here I come.
Znark på er!

Utan rubrik.

2010-03-24 - 15:17:08
Tvättstuga 16-19, pyser därefter hem till M's familj i Furuvik på sen middag. DIF-BIF på teven, sen är det hem och Grey's, såklart. Sova och vakna upp till en härlig torsdag med löning & allt. Beger oss iväg sen för att handla till kylen och dylikt. Sen är det ju fan torsdag och jag jobbar natt i helgen. Hmmf :) nån som är sugen?

Blä, igår tog jag tummen ur och bokade tid hos tandläkarn för en utdragning av en visdomstand, och blä för att det kommer att göra ont och blä dels för att det kommer gå på ca 1500:-. Det roliga är att jag ska ta båda två men måste göra det mellanrum. 3000:- spänn för sån skiiiit. Dock är jag tvungen för att kunna få mitt jäkla friskvårdsavtal nångång.. jaaa, det är inte lätt.

På återseende.

Nervkläm.

2010-03-22 - 23:05:31
Ikväll struttade jag runt på läkerolen & sålde 50/50 lotter. Kikade därefter 1:a perioden, sen fick Martin hämta hem mig & lilleman. Mamma hämtade för cirkus timmen sen lillen som låg och sov i soffan.

Vet inte om det är magsjukan som spökar här, för det existerar ett konstant illamående iaf, och för att inte tala om natten från lördan till söndan, som jag fick tillbringa med att springa fram och tillbaka på toan, och det var inte pga någon alkohol, I think, för då brukar hela världen snurra runt i min skalle. Not this time.

Anyways..

Nu är det CSI & alla dessa "mördar"-serier på tvn och bara måste kikas ju.
Puss påre.

Veckans 6:e veckodag.

2010-03-20 - 20:15:46




Nu kör vi bah!

F som i frisk.

2010-03-19 - 12:13:19

Och F som i fredag! Och jag jobbar ingen jäkla natt!
Ja, det innebär ju att det blir till att slå klackarna i taket ikväll.
Men först ska jag ner på HC, sen en sväng på systemet sen kan det börja nalkas fredagskväll!

Och till en annan sak, jag var inte ut igår. Yesbox, torsdagstraditionen är bruten, haha!
Det kändes lite halvskumt.

Men nu måste jag slänga i mig något innan jag traskar iväg.



Wait til' you see my smile.

2010-03-18 - 17:50:50
When the wind is blowing in your face
Sometimes in life you don't see straight
Pray to him
He will show

When your head is in a certain place
Nobody around to make you safe
Stand strong and you will grow

Wait till you see my smile
Wait till they see your smile

Don't they love to see you down
Kick you while you're on the ground
Don't let emotions show

People always speculate
Don't let it get in your way
See they say things they don't know
Wait till you see my smile
Wait till they see your smile

Hey
So you're doin' better now
Everybody comes around
But you don't really need em'
Cause you're stronger and you're better and you're ready for whatever
Sing

Wait till you see my smile
Wait till they see your smile
Wait till you see my smile
Wait till they see your smile

Feeling better.

2010-03-17 - 12:21:04

Idag mår åtminstonde jag bättre, lite halsont men hoppas på att det inte är nå mer än förkyld-ont.
Ska ändå bara vara sängliggandes idag, om jag klarar av det. Man brukar väl säga att man ska ha 1 vilodag.

Dock skulle det behöva dammsugas här lite, och dessutom saknar jag min bobbi jättemycket! (Han heter Oscar ja, aka lillebror, men kärt barn har många namn). Kanske inte har berättat men i måndags var vi en sväng & kikade på premiärmatchen i fotboll, GIF-Elfsborg. Vi hade fått valfria biljetter av mina föräldrar, och just då i måndas när det var premiär, så fick Oscars lag stå med spelarna innan matchen började, jätteballt! Sen i halvlek fick dom lotta några ur laget som fick skjuta lite straffar i pausen. Snörvliga & sjuka passade vi då på alltså att gå då. Det var skitkallt och jobbigt, men det var det värt!

När jag tänker efter, vilka roliga upplevelser lillen fått uppleva som att vara mini-tiger, spela match i periodpauserna i läkerolen, och nu det här med fotbollen. Och det är så kul att få vara med och uppleva det!
Min lille solstråle...

Klockan är nu 12.15, ska ta och sparka upp min bättre halva som ligger och sover så sött brevid.
Får se hur han mår, och jag hoppas det är ett positivt svar, för jag vill verkligen utnyttja min lediga helg som snart kommer på intåg så fint, fniss.

En gammal bild på min solstråle & jag

Sjukstuga.

2010-03-16 - 16:51:02
Ja, nu är både Martin & jag sängliggandes, däremot är väl jag på bättringsvägen och han påväg neråt.
Min skalle känns så tung & jag har ständig huvudvärk. Undra om jag någonsin varit såhär förkyld!? Hostan har börjat ge sig av och det är skönt. Dessvärre har lingonveckan dykt upp vilket inte heller gör en skitpigg.

Haha, hade en smårolig konversation med Martin igår, eller, det var väl mer eller mindre jag som tänkte något halvknepigt:

Jag: Martin?
Han: Mm?
Jag: Nu har jag vart sjuk tillräckligt länge & tillräckligt mycket så nu orkar jag inte mer. Jag vill inte mer!
Han: ?
Jag: Tänk ifall man bara kunde liksom, näe, stänga av bara. Som när man tränar och inte orkar mer, då slutar man. Men när man är sjuk är det bara bita i läppen och fortsätta.

Hahaaaa, det är ju en sån rolig tanke, men fattar ni? Jag orkar fan inte helt enkelt va sjuk mer, så nu får det vara NOKK!

Men som sagt, går fan inte att göra mycket åt saken.

SKJUT MIG.

2010-03-14 - 20:56:45
Still sjuk :(

W'zup.

2010-03-13 - 14:19:11

Ah här är fan inte läget okej alltså.
Är lika sjuk som solen skiner idag! Och det är inte OK!
Hostig, snorig, hostig igen, febrig, gnällig, och hostig igen. BLÄ!
Var ju ännu en nattjobbhelg denna helg men har inte jobbat natten som var och är sjukanmäld för kommande natt också. Surt. Skönt att slippa alla fylltrattar dock. Heheheh.

Äe, det är jag, treon & Iprenen. Vi ba kööör! Haha.
Nä men riktigt trist är det, och det roliga är att jag har samma symptom som jag hade för cirkus 1 år sen då jag fick lunginflammation, som inte var skitkul! Rossel i lungorna. Dessutom har jag världens bökigaste hosta som är så jävla jobbig att jag får ont i strupen. GAAAAH, ballbakterier...
Jaja, 3e dan idag och jag håller på att gå insane. Hoppas det går över snart.

Åkte igår kväll hem till mamma & pappa och hängde..
Senare på kvällskvisten hämtar mamma syrran från nån i Andersberg. Jag fattade på sättet hon kom in genom dörrn, att hon var påverkad. Haha.. jag tror jag dör, men jag knallade iaf upp till hennes rum, där hon däckat av. Ungen e fan 15 år! Fyller 16 i nov. Men ändå. Jag fattar inte dagens ungdomar.. de börjar dricka, röka & jag vet inte vad i sån tidig ålder!? Och jag tror mycket att det hela har med grupptryck att göra, börjar 1 så gör snart alla andra det också. Jag menar, genom att jobba kvällar & nätter på helgerna på donken, man ser mycket. Mååånga ungdomar som är helt utan vett & etikett. Det är tragiskt, för de är ju dom som är kommande generationer, kommande framtid liksom. Vad ska det bli av människan igentligen?
Och jag sitter inte och försvarar min syster nu, absolutely not! Snarare tvärtom.. Det senaste året har hon gjort många, många snedsteg, och jag blir tokig. Jag tycker så synd om mina föräldrar.. Då jag & min syster är motsatsen av varandras personligheter.. Mig behövde man aldrig slå in de i pannbenet på för att fatta. Jag har alltid skött mig, passat tider, skött skolan och kunnat lämna den med bra betyg, jag har aldrig velat göra nånting som jag vet kan ha sårat mina föräldrar. Min syster börjar komma i den där åldern, jagvetintevadförålder, men då man gör fel, åtminstonde gör hon det! Och när jag berättar om hur jag var i hennes ålder, så säger hon att jag var en tönt. Var jag en tönt för att jag skötte mig? Då får jag ha vart det, för jag ångrar ingenting jag inte gjorde. Idag är jag vuxen och får göra vad jag vill, jag bor i mitt egna hem, där jag får komma och gå och göra som jag vill. Vill jag dricka alkohol en vardag, får jag göra det, vill jag röka ett paket om dagen, får jag göra det. Men även om jag får det idag så intresserar det mig inte. Och det gjorde det inte då heller. Äääh.. jag har mycket åsikter angående det här och inlägget börjar bli onödigt långt. Men wtf liksom, det är ju min blogg & den finns enbart till för min skull, när jag vill skriva av mig lite. Jag önskar & hoppas bara att min syster skärper till sig, och alla andra ungdomar där ute i vida världen, att de tar sig i kragen, skaffar sig ett liv om dom inte har ett, och börjar tänka på framtiden. Livet har knappt börjat när man är 16 år...



Tönten. Jag i samma ålder alltså...

I ain't faking, no, no.

2010-03-11 - 15:24:15
Sådeeeeeeeeeeeeeerja!
Gick ju jäkligt snabbt.

Nu är naglarna målade om på nytt, (får inte ha nagellack, lösnaglar, jarajara på jobbet).
Ska strax ta en snabbdusch & sedan sminka och klä mig.
Middag i furuvik hos familjen Andersson, sen bärs det av hemåt för lite förluva innan utgång, I think.
Sovit dåligt inatt, så för att tagga till spelas låten ned 24/7.
Duschen nu. Hörs heeej.

Välkommen att beställa...

2010-03-11 - 10:38:18
Joppis 11.30-14.30, därefter är det torsdag, vilket betyder att det är min "helg". Jaa, jobbar natt i helgen, igen. Blää! Så får se vad kvällen kommer bjuda på.. dock mådde jag riktigt risigt igår och hostade som en tok, precis som förra året vid den här tiden då jag åkte på lunginflammation. Håller tummarna för att inte sånt ska böka & störa mig igen.

Plattången nästa.
So long.

Slö dö.

2010-03-09 - 17:24:07

x 4

v NittonMånader v

2010-03-09 - 13:26:29
Ligger i sängen & myspyser med min trötta älskling.. när vi kommer på att det är våran dag idag, 9e.
Och idag har vi varit tillsammans som rubriken säger, i 19 månader - 1 år och 7 månader.
Jag säger de jämt annars så jag säger det igen, tiden bara springer iväg. Helt sjukt.
Men de är även helt underbart!


Kanske kan fira det med en bio ikväll?
Frågan är vad man ska se dock.
Shutter Island eller Alice i underlandet?
Hmf.

Oh.... oh.

2010-03-09 - 02:12:00
There's the moon asking to stay
Long enough for the clouds to fly me away
Though it's my time coming, I'm not afraid, afraid to die
My fading voice sings of love,
But she cries to the clicking of time,
Of time


And she weeps on my arm
Walking to the bright lights in sorrow
Oh drink a bit of wine we both might go tomorrow,oh my love
And the rain is falling and I believe
My time has come
It reminds me of the pain I might leave
Leave behind


And I feel them drown my name
So easy to know and forget with this kiss
But I'm not afraid to go but it goes so slow

Wrong hole.

2010-03-08 - 12:18:40

Not much to say.

2010-03-08 - 01:52:48
Som rubriken lyder - har inte mycket att säga.

Jobbat natt i helgen, som sagt.
Småsyskonen hade sitt sportlov så vi har spenderat vår tid där med bla att skotta tak, åkt skriller, umgås, filmkvällar mm. Massa mys! och ibland är det skönt att bara vara "hemma"... där jag har min familj!

Imorrn är det tänkt personalslir på interpoolen igen. Har inte bestämt mig för om jag ska gå dit.. men det återstår att se. Ska iaf dra mig ner på stan & lämna tillbaks ett linne på Gina som jag ångra, och så ska jag försöka rycka upp mig på ett hårt pass på skrillerna.

Måste fan lägga mig nu.
För jag e.... trött.


oldie

Let the sun shine.

2010-03-05 - 14:27:00
Solen skiner.. me like.
Förkyld & bökig, är just vad jag känner mig nu, och är.
Jobba natt inatt och imorrn natt.
Life is life liksom.

Tänkte skriva gonatt.. menneh.

Jag ser ett ljus.

2010-03-01 - 18:55:29

Har varit hos fröken doktor idag. Japp, en fröken, och miljarder ggr så mkt bättre än någon annan jag varit hos, så nu har jag även bytt hälsocentral. Hon lyssnade och hon brydde sig. I hela 60 minuter satt hon med mig.
Efter det tömde vi mig på blod & körde ett EKG igen.

Jag tror detta var en början på nånting nytt, nånting bra.
Det är en jobbig period, men det måste ta tags i.
I will survive!

Mars månad.

2010-03-01 - 02:44:00

Klockan är över tolvslaget och nu är det Mars månad.
Har inte bloggat alls på flera dar, & har verkligen inte haft tid.
Det har varit jobb, & jobb, och idag var jag äntligen ledig dock riktigt slut som människa.
Ja, man skulle kunna konstatera att det går levande döda på planeten efter denna helg. Gah.

Nu är det gonatt.
G'natt.


bloglovin