Idag

2007-10-28 - 10:11:36
är jag en mycket, mycket trött människa.
Gårdagen var kul!

& nu är jag slut.

Helt unbelieveble

2007-10-27 - 12:56:19
stava jag rätt där? shit the same.

Jag har en helt otrolig sak att berätta. Det e fan så att jag tror att ja drömmer... för nu dom senaste veckor, så har jag haft tanken att skaffa mig en katt. Vart så sugen på en kolsvart katt, när ullis skaffat sig en sån söt liten rackare! och efter många om & men bestämde jag mig för en hane, helst en långhårig.. oså skulle han inte va skit liten, liksom, kunna klara sig själv, if u know what I mean? tänkte även att jag skulle skaffa en lagomt till lovet såhär..

och nu kommer det roliga. Här sitter han, i min famn.
Ja! för igår kväll, eller inatt.. pappa var ute med vovven, å när han kommer in via bakgården så ser han nåt svart som ligger i vovvens utebädd, han tror det är en grävling.. men denna s k grävling kutar in till oss.. en liten kissemiss! å den vägrar gå iväg när pappa släpper ut den. så imorse när pappa gick ut me vovven igen, så ligger den kvar? å sticker in igen.. han kommer upp till mig å knackar på å säger "jag har en svart liten vän till dig här" å jag fattar nada.. och ja, som sagt.. nu sitter jag här med honom i min famn.. en långhårig, lagomt gammal kattunge, hur vacker som helst, + hane, i min famn. Och lovet har precis börjat..

Han har halsband på med nummer, som syns skiiiitdåligt. Å vi har prövat ringt allt möjligt liknande.. men inget hör till gävle.. sökt på hitta osv.. men näe. So what to do?
Känns som en dröm.. han är sååå vacker.

Ska givetvis försöka hitta rätt ägarn, men hittar man inte så?

wie :D


och det börjar närma sig kvällens bravader.. och ja. Lindsay lohan, here i come and will try. möhöhöh.

Panik in the house!

2007-10-26 - 10:03:37
amen hej.
No outfit, no outfit!!!
Prövade allt möjligt igår, & då menar jag ALLT möjligt. Men inget vart braaaae.

Detta känns inte so good. Jag som gillar att ha saker & ting planerade, klara, färdigt liksom.
Men icke.

..och äntligen var den över, typ

2007-10-24 - 20:44:38

jävla sketen dag! fan!
jävla skit idrott!
jäkla skithockey...

ååh. känner mig sååååå down.

den här veckan har INTE varit lätt.. inte..

can something or someone please give me strength to keep holding on!



ang. helgen, min outfit.. funderar på en evil-pippi? eller, ett lik? eller punkare lr svartrockare? eller.. ja, eller.

orkaaaa.

Världens längsta dag, typ

2007-10-24 - 09:14:14
Igår jobbade jag. Eller jobba & jobba.. inventera på prix i 3 timmar.. skulle vart 5, men det gick så fort. Skiten timpenning, så det vart inte många kronor.. Skitsamma, allt går ju till räkningar ändå. Trött studentmössa som måste betalas just nu. Jag som planerat annat..

Ja, och åter till dagen. Sitter i plugget för tillfället, har ju ett sånt att bege mig till nästan var dag. Anyway.. Hatar onsdagar, dom är så sega! och dessutom har vi dans på trötta jumpa lektionen.. usch va slut jag kommer bli. Sen är det hem, fixa lite ärenden oså iväg igen.. ja för så är det, jag ska iväg med syrran på hennes hockeyträning & pröva på å va med.. alla tjatar & tjatar att jag ska börja. Men vet inte om jag har tillräckligt med självförtroende när det gäller att spela hockey.. utrustning, klubba & puck.. mjaaa. Hade mera tänkt mig innebandy?
Så får se då. Känns bara som om jag kommer göra bort mig.
Får sedan komma hem, ta en dusch & krypa ner till Grey's Anatomy, yes! så spännande.. för vad gjorde George & Izzie??! gaah.

Och när kommer tiden för att kunna fixa min outfit till helgen?

Jaja.

Se så det kan gå..

2007-10-21 - 19:11:10

Vilken helg! och jag menar bara vilken, heeelg!
Ja, natten från fredag till lördag fick jag ca. en 2-3 timmars sömn, då jag satt kvar & knepa vid datan tills morronskvisten. På lördag morron var det socialdemokrats-möte typ :P mamma har ju lurat in mig i SSU.. hon tycker att man inte bara kan sitta å gnälla på hur knackigt samhället är, och tycker jag skulle vara bra inom politiken, moahah. Jag tänkte först inte gå på mötet.. ville liksom sova ut, det som jag längtat efter då jag sovit så dåligt hela veckan, som jag skrev tidigare i ett inlägg. Men som alltid, tänkte jag på andra före.. och blev lite lessen i ögat när jag tänkte att mamma skulle gå dit själv, så jag ställde upp å klev upp runt 9, och huga va jobbigt det var! Och det höll på till en halv två. Oufh.. lite trött.. Kommer hem och tänkte ängtligen! MEN som vanligt lockas man ut, fast det var ett jäkla velande igår, och jag önskar jag bara stannat hemma. Så alltså ja, det vart ut.. men kom inte så långt som till krogen.. massa fjoll & sånt tjafs. Skitsamma.. Och snacka om att vara trött! oså imorse, upp runt 9 igen! Syrran hade sin första match med skutskär laget i Hofors, och jag kände att jag inte kunde svika henne..
Så nu sitter jag här, trött, slut & smått deppig då jag fått tagit massa skit.. och jag känner såhär.. jag ställer jämt upp på allt & alla.. men får höra saker som att jag är svår, ego och konstig, och att fler tycker det men inga namn ges. Ja... va ska man säga.

Alltid lika kul liksom. Så nu ska jag lägga mig ner, deppa, & se massa rullar.. fördriva bort depp-tid å depp-tankar..


OCH, om man nu har åsikter om hurdan jag är, säg det rakt till mig då, diskutera det kanske med mig istället för att gå och snacka med andra och tycka illa om mig.

Ingen är väl perfekt?

Nu & då, my confess

2007-10-20 - 01:24:11
Shit.
Sitter & kikar bilder från när man var yngre och fram till nu. Vilka förändringar som sker.. Hårfärger hit å dit.. och ja, stil, och moahaha, till och med ögonbryn! Det är faktiskt illa på en del foton.. Hade jag inge spegel?

Jag ca. 5 år nånting, en aning  glad? näe.


Saknade moster Åsa och jag, en aning gladare.. Hon var som en syster


Jamen gissa var jag kan vara nånstans! mamma med sina håruppsättningar..


Webbcamera uppfanns, "fjortis"-åldern kommen, en aning brighter skalle


& det forsätter så...


Och ett tag där försvann lite vikt & kantiga ögonbryn dök upp (ni skulle bara se den andra sidan, huga!)


Tills den dag då första riktiga förhållande, första egna utlandsresa på egen hand & alkholen kom och knackade på


Äventyren som ung jänta.. woho


Brun-utan-sol & lösnaglar kom också ett tag där (ILLA!)


och nånstans där blev det blonda håret mörkare & mörkare..


och nånstans där blev det typ svart?


men det blev bra tillslut. Det mörka höll sig inte kvar så länge, som tur var.. lite ljusa slingor gjordes, nya bruna färger las i, rött las i.. en jäkla historia.. men jag säger de. Cheeses va man ändras!

Tar emot..

2007-10-19 - 16:44:06
helgen med öppen famn. Sitter dock ännu i skolan, har slutat men.. what the hell, dödar lite tid här tänkte jag, har ändå inget att pyssla med när jag kommer hem.

Och ja, helgen känns lite efterlängtad då jag varit så hemskt trött av mig hela veckan, varit svårt att kunna vakna till.. Vaknat mitt i nätterna & bara suttit rakt upp å ner, å glott? Fast har liksom inte varit waky waky. Och den fina panikångesten har även börjat krypa sig nära igen.. Hade ofta det när jag var liten, vaknar mitt i natten & gråter som en galning och känner panik! vet inte vart jag ska ta vägen liksom.. & det fortsatte ända tills jag typ var runt 15, då solo-livet la av ett tag, man hade någon nära och tydligen gjorde det saken bättre, för det försvann! Men nu börjar det alltså igen.. fan, och det är jobbigt. Och knepiga drömmar lider jag även av, KUL.. näe, bara drygt.

Helgen? ja vad sker. Inget planerat, och finns inte heller många slantar att planera med, så det är synd..
Men men, får se vad som sker. Kan ju vara skönt med lugn också..

Come what may

2007-10-17 - 19:06:12
Moulin Rouge sågs igår kväll på 3an, självklart.. Zappades gjorde det även då Desperate också sändes från 21. Men MR, guuud i himlen vad tårar det fälldes :D haha! Den är ju så fiiiiin...
Och idag rekmonderas starkt typ slut-sången Come what may.. gud vad jag grät alltså.. ni skulle sett.. eller inte!


Ja! det var det de.. och va besviken jag blev angående svenska provet.. jag som tyckte det gick så bra, och så vart jag 5 fjuttiga poäng ifrån VG. Fan va ruttet..

Och fortsättningen följer på vad tusan jag ska klä mig som den 27e. Surt, surt.
Och GRYMT svårt haha! Men jag kommer bara, tråkig som jag är, på dessa.. Äsch. Jag kanske tar mig ett par dagar & funderar nu å återkommer senare med hur fasen det blev! :D






tråkigt, jag vet.. men det där med att vara kille tycker jag ändå inte är en skitdum idé, vore kul liksom! :D Men man vill ju va riktigt utklädd. Ja, för det vill man juuue, nu när man får chansen att vara någon annan!

Give me some förslag här!

2007-10-16 - 18:15:18

Alltså.. har nu försökt å klura på vem f*n jag ska vara på denna kändis-fest. Det GÅR ju bara inte.. Jag kommer fasen inte på något vettigt.. Och när man ber om förslag av folk  så är detta jag fått: Anna Bok! den va schysst :(, Robert Wells, JA HEJ VA KUL! Babben Larsson! jaaaaaaaaaaaaaaaaameeeeeeeen va roligt, Nadia Björlin, en brud med från Våra Värsta/Bästa år vad det nu heter, troliga förslag, nepp! Och absolut inget man vill synas som på krogen förifasen.. haha, eller iofs.. kan väl låtas gå men.. nä.. trök!

Men.. de förslag jag slagit mig på är.. ja antingen Linsay Lohan: typ platta håret eller nåt & har stora brillor, men sen då? klädsel? hon har väl ingen speciell look precis.. eller...? ELLER.. försöka göra mig till min Mcdreamy Jared leto.. haha! jag & mamma kom på det nu vid middan, för det är ju det enda som kommer ur min mun just nu.. "vem ska jag va...." bla bla.. stackrarna.. de kommer säkert vara överlyckliga när detta äventyr är överstökat.
Jo, Jared leto då: Typ linda sån där binda runt brösten så dom försvinner.. och slå på sig lite fejkad skäggstubb.. men aj då, håret? Ja inte tänker jag klippa det.. hmmmf.. Aja, jag får klura vidare!

Dagens låttips:
Avril Lavigne - Hot

Upp&ner

2007-10-15 - 20:11:35
Allting känns hela tiden.. ja, alltså.
Nu fick jag skriv-häfta? moahaha.

Kan väl skriva en pos. grej iaf, att jag tycker att det dära "trötta-författar-provet" gick rätt okej! men man ska väl aldrig förvänta sig för mycket.. Och sen det dåliga med denna dag.. den började jäkligt surt när man kommer till skolan för att ha sin handledarträff inom PA (projektarbetet), och min handledare tycker att mitt arbete är för litet, som består av en kollektion på: en klänning, som tagit en massa veckor då jag gjort 2 olika toaller, en i vävt tyg & en i trikå, och sedan valt tyg och 2 riktigt svåra tyg att sy tillsammans! men nu är den klar, bara fållar kvar. Och nu ska jag börja med en väska, i vävt tyg (tror jag), har aldrig gjort en väska förut så får se hur den skall se ut, ska skissa lite på olika modeller imorrn & sy en toall av den på ett ungefär. Och sen ska jag sticka en skitsnygg svart mössa(?) tror det blir svart, och det tar väl inte skit stor tid, men sen är det frågan om jag ska ha någon detalj på den. Ska även göra massa olika stickprover för att bestämma mig hur jag vill göra, trots att jag har en beskrivning att följa :S anyway.. Sedan är det sjalen/halsduk.. vet inte riktigt vilken jag väljer, antingen ska jag brodera på en bit tyg & sedan kalla den sjal, & då även göra massa olika prover på olika broderisätt. Eller så tar jag & virkar den, och även då efter en beskrivning :S alltså.. med :S gubben menar jag att de kan bli svårt å få fram prover då jag ska följa en beskrivning som det står precis vilka stygn osv jag ska göra.. Kan ju isåfall få vara garnet jag gör olika prover med, olika slags garn alltså.. Jaja, det löser sig väl. Men jag menar? är det lite? Har även gjort massor med prover på kantsömmar till klänningen.. Jag tycker det är en del det! :/

aja. Fick ihop en liten bunt där :)

Fredag & lördag

2007-10-14 - 14:32:03
Ja, denna helg vart det en 2 dagars, dock rätt lugnt.. Helt okej, inte skit bra & inte skit dåligt, fredagen hamnade vi aldrig på någon krog, klockan slog för mycket och vi hamna på donken & sponsra med en 10'a. Sedan var det vanliga hemgången, kallt som satan så tända ljus var det första jag gjorde när jag kom hem, gah! Skitfarligt då man kanske inte var alldeles klar, men så farligt var det inte.. Inget brann upp förutom ljusen :) 
Dagen därpå, alltså igår, lördag, var den bestämda dagen med utgång, fredagen vart bara sådär ändå, hipp som happ.
Så lördagen var det massa tjejmys, kvinnomys kanske då de var 2 äldre mer erfarna med i sällskapet, men jag har nu lärt mig att ålder kvittar när det gäller samtalsämne, haha! Det är kul.. Lite småläskigt kanske, men kul.
Later singstar & eyetoy, något skitkul! där man syns på tv'n å ska göra massa skoj, heltokigt. Något som jag bör inskaffa. Sen gleds det vidare innåt staden, till "black&white" grejen på solo, MEN som bara gällde till tolvslaget! något som gjorde mig ruskigt upprörd.. Jaja. Och jag har även lärt mig att det inte alls är så jäkla kul att glida på krogen med vänner som har partners.. Dom börjar bli så "gamla & grå", dissar dansgolvet, något som är huvudgrejen med krogen? jaaa.. men som sagt det var en okej kväll, både fri & sat.

Och nu sitter jag här med trötta ögon, har prov på trötta författare imorron men inte energin till att plugga på det. Blä! varför ska jag behöva kunna när de föddes å dog? Jag går textil??? äsch.
Snart är det äntligen höstlov som inleds, förmodligen, med en roadtrip, skitkul! Men hur det blir med det får man ju se.. Ingen idé att förvänta sig något, ÄVEN något jag lärt mig.

Lärorik helg.. ja.

Nobody sad it was easy..

2007-10-11 - 22:25:58

Ibland är ingenting med en. Allting emot sig på samma gång! Ja, sånt är väl underbart? inte. Jag har haft det jävulens jobbigt ett tag nu, riktigt energikrävande är det också, detta fanskap. Men jag försöker & försöker se något bright liksom, hoppet är det sista som sviker en ? Sant.
Man får aldrig tappa tron på sig själv, liksom.. men dom senaste dagarna, eller, senaste veckan har jag fan pendlat i något riktigt sketet.. en djävulsk svacka. Och tufft är det när den enda man pratar med är sig själv.
Har fått klagmål på min blogg, att jag är så neg., men.. ja, okej, kanske inte skit pepp jämt, men där det står neggo grejer kan jag även se en glimt av ett ljus? att jag iaf försöker. Fan, det är kanske hur pos. som helst!
Neg-pos-pos-neg.. hej!

Helg imorrn efter 16.15, en heeeeldags vävning, och tråkigt nog ska jag troligen få pickla upp en väv all by myself, då min väv-buddy råkar vara smått sjuklig. Så fredagen ser ut att bli mycket tröttsam, förutom att min kära vän Angelica lagt undan den fin-fina koftan från Gina, ja, jag vet.. som typ alla har? Men tycker den är så härlig!

Och annars blir det väl en utgång på lördag. Yesbox.


Bedtime..

Tystnad

2007-10-10 - 18:49:14
Vad ska jag säga?

Nä, skippar de här. Har väl inte mycket mer än skitsaker att tala om, så jag låter väl bli för denna gång.

Hejpa!

Memories

2007-10-04 - 15:04:27
Jag sitter här och tänker tillbaka.. på gammalt. På hur allting var för bara något år sedan..
Jag blir ledsen. Jag känner mig världsensam.. Alltså, jag menar inget illa emot mina vänner, skitskönt att veta att jag har er! Men alltså..

Jag är en ensam sate, och det får det fan ta & bli ändring på! En fin soulmate skulle ju sitta fint..
Men jag vet inte hur.. utan jag sitter bara & tänker tillbaka på gammalt, och blir ledsen..
Jag vill inte!! Men jag blir bara helt tiltad i huvet!

Ibland undrar jag om jag sitter fast i något tragiskt träsk.. för att.. ja, nä.
trött jag blir på detta elände.. bläää..
Vill uppleva nya minnen, nånting fint att ha på minnet..

Do you want to make a memory?
Bon jovi.. dra den ni

Tokio Hotel

2007-10-03 - 18:40:44
Ja, jag måste bara lägga ett inlägg om denna grupp, de är verkligen skitbra tycker jag, och tvillingarna Bill (sångarn) och Tom (gitarrist) ser inte alls helt dumma ut heller.. Vatuuusan!




Åh, bara så bra. Så tjooouusig!
Seså, dra nu hem dessa låtar iaf!

Rescue me
Forgotten children
Don't jump
By your side
Monsoon
Love is dead
Ready set go


gilla gilla gilla.

Helt knäpp eller?

2007-10-03 - 15:58:51
Alltså, ibland fattar jag bara inte vad jag håller på med.. Men ibland kan allting ha sina orsaker. MEN! i sömnen då? Ja, för inatt då kunde jag fan ha gjort mig blind på vänster öga, ja! Jag fattar inte alls.. men jag liksom, "sov", nivet.. och märkte hur jag böjde mig uppåt, och på den sidan jag låg var fönsterbrädan, rakt framför mig.. och jag liksom böjde mig uppåt mot den, skit svårt att förklara och låter säkert heltokigt.. men så liksom, sikta jag, ja jag siktade in för att slå kanten på fönsterbrädan i ansiktet, ögat.. och PANG! aj aj aj.. jag vaknar å nästan gråter.. jag slog kanten rakt under ögat på skelettet där, precis innan de blir hål för ögat, så nu är ett fin-fint blåmärke där :S alltså.. gud! Livsfarligt! Och jag fattar verkligen nada! Men något jag vet är att det gör ont som FAN! Ja herregud..
That's my day.. hej.
Och hemma från plugget idag också.. kände inte energin att kliva upp.. någon klump i magen som ja.. Svartar ner. men det går öööööver. Jadå. Men ja, långhelgen närmar sig, då vi är lediga på fredag, sovmorgon + komp. Dock blir det en lugn helg som också har sina orsaker, kanske leka lite med A på fredag, kanske ta en sväng in på medelhavet å kika bandet som ska spela. Eller bara glida bil :) och snart är min bil faktiskt såld.. skittrist.. men ska sikta in på kortet först nu med alla slantar å sen blir det bil.

Höstloooov snart. Give it to me!

Studentmössor!!

2007-10-02 - 13:44:18
Igår var det prövning & beställning av studentmössor, faaan va roligt det var.. Känna att.. det är liksom inte skiiit långt dit! Ohnej.. jag hoppas & jag tror att den kommer bli fin-fin: Ja, vanlig design då, med litet rosa band oså valde jag med typ guld-kokard med rosa sten, och guld text & skrivstil, och guldstrass i bak.. värsta blinget! Haha.. jag hoppas bara storleken blir bra nu :S står man där med för stor/liten mössa, jjjja! Nejdå, blir nog bra :)

ååh.. och snart kommer  väl skolkorten, eftersom grundskolan fått det nu.. vi får väl vänta någon vecka till I guess.. trots att man var utklädd så är jag nervös över hur fasen det kommer se ut :S hoppas dom tog det första kortet.. eller andra? äh, kommer inte ihåg :P

Nä, vila lite nu. Inte 100% hos mig..

och något som spelas almost 24/7 - Coldplay - the scientist

bloglovin