If I lay here, if I just lay here

2009-07-25 - 14:43:15

You know I like it

2009-07-22 - 17:50:11
Ah dåsärja. Titta, jag kan inte ens skriva..
Sådärja, ja, sådärja, så ska det vara...

Idag har jag lite smått pillat på bloggen.. och gash vad jag inget kan, haha!
Men det får duuuuga ett tag.

Btw har det varit sol idag, vilket är duuuuunderbart! Jag har suttit och glassat på balkongen, och blivit lite små-rödis.
Smuttat på en kall öl... mmm we like it. Det är ju sommarkväll, så varför inte.

Just nu håller jag på & fixa lite pancakes and soup, därför blir det bara en liten kortis update här, så att mina pannkakor inte bränns vid.. pannkakor.. haha, vilket ord.

... undra om jag har fått solsting?

Det är väl lika bra att förbereda sig, för om inte ens 1 månad drar jag & M till utlandet! Sista minuten, och vi tror det blir Turkey, vilket jag loooovelovee! Och ja, hittills är det vi 2, men vi försöker allt ragga med oss några andra sköningar..

So long.

Jo, hej du.

2009-07-19 - 10:55:38
Det där med att bygga om bloggen gick kanske inte skit bra. Eller, jag har inte haft tid till det heller skulle man kunna säga.. men nu så småningom, kommande vecka borde det ske någonting på den, I think.

Ja, som sagt, det har varit mycket denna vecka. Dock är jag dålig att hålla koll på vilken dag som det skedde vad på.
Men det har varit jobb, ja, det har det varit. Det har varit dansband i Hedesunda, a.k.a. Ön. Jag & Malpen tog oss en roadtrip ut i ingenstans och lyssnade till Lasse Stefan's verison av rap das armas, fniss. Den var cool! Ehm. Ja, sen så var det lite english-talking-night en kväll, hemma hos Malp med mig & M och Pernis och hennes australienska väninnan Shellie. Det var mys! Mycket trevligt. Ja, och en annan dag vart det visitation mycket sent hos en donken-medarbetare, där det var lite fler donken-medarbetare. Det var also müche trevligt, vi hamnade sedan på Slick men jag knallade hem så jag låg till sängs till en 2. Jag var trött, helt enkelt. Sen efter det har det varit jobb, och jobb.. och det har varit så att jag & M gått om varandra och knappt träffats denna vecka, vilket känns riktigt konstigt/jobbigt. Saknar honom!

Men om 1 månad sådär så ligger vi tillsammans på playan somewhere och steker & sippar på en god jäkla sex on the beach! Jaa, för just det, fixade pass gjorde vi båda i veckan, dock olika dagar då M kommer på när vi stått och väntat i cirkus 1 ½ timme för att det äntligen skulle vara min tur, att hans pass kanske hade gått ut, vilket det hade gjort, varpå han fick ställa sig där själv dan därpå för att fixa ett nytt åt honom själv. Jag jobbade, så det var inte så att jag var ego och inte ville sällskapa honom genom hans väntetid. Så att så är det. Och ja, innan jag slutar detta nedkluddade inlägg så ska jag säga att helgen (fredag, lördag) har varit lugn, vi avslutade den med att ta lillebror till Buddy's på käk (och jädrans va käk man får!), och en bowling, vilket var riktigt trevens! Så, fartfylld vecka.. Men ganska tom på min M.
Men den har varit helt ok, och jag är nöjd. Förutom att jag sover som en räka.

Ursäkta röran..

2009-07-12 - 16:13:29
... jag bygger om!

Por favor.

2009-07-11 - 10:58:06
Idag är jag trött. Lite schliten skulle man också kunna säga..
Efter att ha slagit klackarna i taket lite smått både onsdag & torsdag så får man vara det..
Jag skrev först fredag istället för torsdag.. tröttis jag.

Har jobbat idag på det och dessutom tog jag på mig lite jobb imorgon också.. behöver timmar för att kunna tjäna pengar. Varit mycket ledig tid från jobbet nu kring midsommar och kring min födelsedagsvecka. Och om 1 månad ska jag vara ledig igen då jag & M ska ta en sista minuten utomlands, som ska bli hur skönt som helst.
Dock måste jag komma ihåg att gå och fixa mig ett pass på måndag.. vet inte hur lång tid det brukar ta med sånt.
Har hört något om att man skulle kunna få det nu på direkten när man går & knäpper kort..
Hmf, någon som har koll angående detta?

Nej, nu ska jag Simsa lite (yes, jag har också inskaffat mig sims 3).


 Moggis.blogg.se.
Anyways.. detta är det tänkta gårdagliga inlägg som jag som sagt råkade uppdatera bort och inte kunde hitta i någon utkast-korg.. men idag är en annan dag och wips så låg det där. Hah!

Dirty Diana.

2009-07-10 - 22:59:40
Trötta bloggande.
Skrev ett smaskigt inlägg som jag råka uppdatera bort.

Gonatt.


Trötta jag.

Eat this.

2009-07-08 - 13:02:29
Igår visades M.J's memorial - minnesgudstjänst.
Jag satt fastspikad och följde det hela sen det började sändas tills det var slut, ca 16 till 23, därefter var hans Dangerous on Tour konscer, som jag även låg och slumra till.
Jag har verkligen svårt att fatta att han är borta - he's gone. Jag fällde även en flod tårar under the memorial.
It is just so hard to believe.. Man tror aldrig att en legend som honom ska försvinna. Men han var knappast människa. Han var mer än människa.. för mig var han en ängel. Han och hans musik har varit min stöttepelare genom alla tuffa stunder i mitt liv.. Och jag är verkligen tacksam för den tid han gav oss, på jorden.

Det finns så mycket mer att säga i tacksam ton.. Men det känns fortfarande chockande och jag känner mig vilsen på något sätt.. Det känns bara så fel.


Idag är det onsdag... va? Think so.
Vädret är skit trist, det har inte varit sol på cirkus 1 vecka.
Jag gissar på att man får börja släpa arslet till solariet igen.. där jag inte varit på ett tag, faktiskt.

Ikväll börjar sommarkväll.. passande, nej. Men jo det gör det.. uppträdande artist? Hmf.. don't remember.
Men det kan ju vara mys att kika på! Vore ju riktigt tipp-topp om solen ville dyka upp.

He'påle.

Schkåål 20 år!

2009-07-04 - 20:14:45
Ikväll är det fest!

M's hemliga utflyktspresent.

2009-07-01 - 23:56:31
        
   

Toppen dag!

bloglovin