Kolla dig själv i spegeln.

2009-03-31 - 23:07:16
När jag nångång får höra av nån att jag beter mig på ett si eller sånt sätt, så går det alltid in. Var sig det är nånting bra eller dåligt, jag tar in det och det tycker jag är viktigt. Jag tror och hoppas väl att ingen yttrar sig bara för att, utan gör det för att kunna nå en förändring eller ge denne människa en chans till förändring eller bara för belöna ett fint beteende.
Sånt tycker jag är viktigt.
För hur ska man annars kunna bli en bättre människa eller ens kunna må bra över den man är?


Till detta inlägg passar Man in the mirror så bra.
Mr. Michael J.. han kan!

När kroppen säger ifrån.

2009-03-31 - 20:41:03

På tal om en döende blogg...

För ungefär 1 vecka sen... förra tisdagen, började någon slags slemretande hosta för mig, M hade nån dag tidigare varit lite hostig så jag tänkte inte mer på det.. det var väl helt enkelt en vanlig förkylning.. or something.
Dagen därpå, rättare sagt onsdag morgon vaknar jag med andnöd och har samma slags "beteende" som min lillebror någon månad tidigare fick, som jag även skrivit om här. Helt enkelt.. så kunde jag inte andas normalt och fick panik. Denna s k Ventolin var till min hjälp, som även hjälpt min bror vid hans svåra stund.
Scary, jovisst. Mamma bokar en tid på hälsocentralen som jag därefter bokar av efter många om & men då jag tror att det inte behövs. Ack, så dumt ja.. detta leder då till att jag bara blir sämre dagen därpå och ligger i hög feber i princip hela helgen och mår som en röv. Jag har inte kunnat sova som en normal människa bör.. och kände därför idag att jag höll på & gå insane. Jag bokade mig en tid, kom till doktorn kring tre, med mig hade jag såklart min andra hälft M, mitt stöd, mitt allt. Stick i finger, tempen osv.. vilket visade att jag hade 38,6 - hög feber för mig som i vanliga fall är lågtempad, och så hade jag även låg sänka. Mina lungor lät som en orkester förklarade doktorn & jag hade lunginflammation menade han.. Och det är vad jag känt på mig hela tiden, för ont kan jag lova att jag haft.. gash! En massa medicin fick jag med mig som skall käkas kommande 5 dagar. Och på tal om medicin, värsta rånet.. 300:-.
Hursomhelst kom jag inte tomhänt därifrån och ska väl förmodligen må bra så småningom.

En dagens.

2009-03-26 - 21:27:52
Dagens låt: Beyonce Knowles - Halo
Dagens dusch: En snabb imorse, och strax en till
Dagens frisyr: Hästsvans
Dagens smink: Mascara
Dagens händelse: Mycket
Dagens planer: Var inga riktiga.. men de slutade med IKEA-shopping & en hel del annat
Dagens vill ha: Sommar och 1/5
Dagens saknad: Varje sekund utan min M är en saknad
Dagens drog: Luft
Dagens tråkigaste: Att jag kraschade 6 djuptallrikar + 1 liten glasskål som vi köpt på IKEA, när jag kom hem hit
Dagens finaste: Min Martin
Dagens måste: Ja, det vart ju en hel del tillslut.. & att vara nyttig!
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: En hel del på IKEA och lite food i food-butiken
Dagens mat: Frulle - En skivad banan + en bit knäcke utan smör + en morot + ett glas vatten. Middag - Sallad bestådende av skivad sallad, majs, skivad morot och en skivad korv + ett glas vatten på det. Yes, I am on a diet!
Dagens sjuka: Att jag är klumpig
Dagens kärlek: Min älskling
Dagens mående: Hungrig, trött, stressad, men annars såEmilutt javisscht.

Kattkul

2009-03-25 - 21:30:15
Min lilla misse, numera kallad Nisse.... Missen/Nisse.. ingen skillnad typ.
Ja, hursomhelst, han är bra tokig.. lillpysen min.

Nästan always när han ligger & slöar/sover.. vad han nu dagdrömmer om, så ligger han alltid i knepiga ställningar..

Kolla här bara:
Tokmissen min.

Dead by April

2009-03-24 - 16:04:50

Losing you

Fix me?

2009-03-24 - 15:58:58
Mardrömmar.
Jag drömmar ofta mardrömmar, och även inatt.
Eller nej, där ljög jag. Imorse var det, när jag somnat om efter att M åkt iväg vid 7.
Då drömde jag att han lämnade mig.. att han inte alls kände nånting för mig längre.. Och precis samma dröm drömmer jag ofta. Att jag blir sviken, att jag blir förådd.. Att M är med någon annan tjej mitt framför nyllet på mig.
Det är otäckt och självklart ingenting man vill ska ske. Inte har det skett i förhållandet mellan mig & M heller.. men jag undrar varför jag, ska inte säga jämt, men ofta drömmer så. Why?

M åkte som sagt iväg tidigt imorse, kring 7 snåret. Kring 9 skulle hans chef hämta upp honom hemma för att sedan åka tillsammans till Uppsala för att tillbringa dagen med att gå på en massa olika informations-block ang. golfen vars säsong snart sätts igång. M fick ju 100% i år & mer därtill, vad det nu skall betyda. Ja, han har lite större ansvar och jobbar lite längre därav var han tvungen att åka på sånt därn't krux. Vi ses igen ikväll.

För övrigt har jag insjuknat i någon härlig lungflunsa, inte vet jag, men ont i bröstet gör det och skrovlig i halsen är jag, låter som en skata har jag fått hört. Jag minns att det började likadant för ca. 1 år sen då jag åkte på nån slags lunginflammation och fick käka+dricka starka mediciner med morfin-baserad soppor i, vilket resulterade i att man blev härligt lullig, småfull sådär.

Wish me goodluck this time.

Adressändring.se

2009-03-23 - 16:13:22
Idag har vi beställt adressändring f r o m 1/5.
Och nu känns det att det börjar närma sig med stormsteg.. vilket är skönt!
Kommande helg blir det IKEA-mys är det tänkt. Shopping av alla slags olika artiklar.

Jag har även ett sånt här schyst Voodoo-knivställ på min önskelista:


Och if my wish come true så vill jag nog helst ha en svart, enkel basfärg liksom. Coola va?

Man kanske relaterar till att dessa finns på IKEA eftersom jag nämnde butiken..
men det gör de icke.
Utan de finns här & här att beställa fr. 945:-
Ja, priset sätter sig lite i halsgropen.. men har man råd så är ju det också coolt.

Hej lödda.

2009-03-21 - 22:48:22
Idag är det en trött liten Emilia som slänger in ett trött inlägg.
Och rullar ni förbi denna tröttsamma text så kan ni få skåda dagens trötta fejs.
Ja, på bilden nedan är det alltså jag och min kompis Laban, och i detta dilemma är alltså inte Laban ett spöke utan en söt liten tumme a k a min tumme, fniss. Skåda även att vi påminner om varann med tungan ute i vädret. Är det inte sött så säg..


Jag & Tummis-Laban.


Och ja, för övrigt så är det så min lördag ser ut.
Mysbyxan, datorpill & laban ofcårs. Nope, ingen M.. han är ute & slirar med fotbollslaget.
Jag slirade ju däremot igår med Sanna, Poss & Malp. Vi kallade det för en tjejkväll. Och det är inte helt fel.. nej, det är trevligt. Visst visst.
Dock slutade jag & Sanna upp på en mindre smartare plats... i K-holmet.
Jag vet inte vad som for i oss (Sanna). Dyr blev den resan också! Hugaligen..
Tur att man är rik........ tss.

Så ja, idag är jag alltså smått sliten och bara häckar här med mina best friends..
och även min skönaste vän a k a sängen. Yepp & så tänker jag låta min lördag fortsätta vara medans andra roar sig ute med alkoholhaltiga drycker & dylikt.

En sen dagens.

2009-03-20 - 01:31:16
Dagens humör: Nånting mellan glad och uttråkad
Dagens mående: Helt ok
Dagens borde: Mjaru, vad kan det vara
Dagens frisyr: Plattat rufs med diadem
Dagens klädsel: Svarta mysbraller & en grå långärmad mysig trikå
Dagens planer: Köpet på Jysk, en solning.. & sen var det inte mycket
Dagens materiella vill ha: Köksmöblerna som vi finally köpte
Dagens längtan: Flytten såklart
Dagens fundering: Vad är det som finns efter detta.. eller kan så mycket dö bara sådär..
Dagens beroende: Martin
Dagens tråkigaste: Inga klara planer för helgen (lördag) medans M har fullspäckat
Dagens roligaste: Att busa med M
Dagens middag: Makaroner & hederlig falukorv, med ketchup, såklart
Dagens låt: Inte varit någon sådär direkt.. men just nu snurrar Darin med sin akustiska version av Breathin' your love

Shopaholic

2009-03-19 - 18:20:49
"Det är dyrt & flytta", sa soff-killen på Jysk när vi stod där idag vid kassan för att betala soffgruppen och köksbordet + de snygga stolarna till. Ja, nog fasen är det dyrt.. redan där har det gått en del 1000-lappar. Gash! Och nog för att det brukar vara jag som vill in överallt & kika lite och oftast brukar få med mig krimskrams när man igentligen bara kika.. hör & häpna, idag var det M som ville in på DollarStore för att kika. Och det slutade precis som det brukar sluta för mig.. vi hitta både det ena & det andra. Lite krimskrams. Dock är det skönt att vi i princip har inhandlat allt klart nu till köket.. mja, småartiklar kvar från IKEA ofcårs.. men det tar vi nästa vecka nångång, när jag får pengar.
Oj, I almost forgot att vi även idag beställde några par gardiner & en lampa till köket från Ellos... som M sa, "se så lätt det är att göra av med pengar, va fort det gick från några nollor till en nolla".
Kulig den där M.
Min M♥Pengar.

Jag tar om det.

2009-03-18 - 22:51:33
I mitt förgående inlägg skrev jag om Arbetsförmedlingen och deras... förmedling varpå jag fick en kommentar om att tidsfördriv hos dom ändå ger en liten summa pengar var dag jag inte arbetar och att det väl inte alls är dumt.
Självklart är det inte dumt att få pengar.. men den lilla summan man får för att inte göra någonting, är ju verkligen liten och ingenting att kunna känna sig slö för och tro att man kan leva på, jag menar, jag vill ha ett jobb! Tjäna mina pengar, en riktigt lön alltså och att även kunna få känna sig förtjänt av dom. Dock tycker jag, och har diskuterat om det, Arbetsförmedlingen alltså, med både mor & far och pojkvän. Jag tycker alltså att det känns som om dom sätter en i nåt slags fack där man kan få sig en praktikplats och slumpas tillbaka till skolbänken igen. Det känns som om dom igentligen inte vet vad dom ska göra av alla stackars arbetslösa satar, ungdomar som vuxna. Att dom även sa precis det jag tidigare sagt och vetat om, att det gäller att ha kontakter och om inte annat fixa sig sådana, är sjukt. En del har det, en del inte. Jag, som tex INTE kommer från Gävle, har ingen släkt här, mina föräldrar har inga sådana kontakter och inte jag heller.. en sådan som mig blir det väldigt svårt för, om man inte säljer sin själ och slår på sig en falsk mask och börjar gå på Goya och skaffar sig vänner som har vänner som har kontakter som har kontakter. För det är precis så det är. Men är men däremot från Gävle, talar med ett "ä" i allt, heter Lindkvist.. näe inte vet jag, men är uppväxt här och har föräldrar med bra jobb och bra kontaker, så är det lätt. Nej men allvarligt... ni förstår kanske vad jag menar?

Jag menar ingenting illa mot er inbitna Gävle-människor, jag är ju själv mer eller mindre från Gävle kan man säga då jag ändå bott här nu sen 98:a, but still... jag är inte helt uppvuxen här och det känns inte som min hemstad, eftersom mitt "hem" och mina barndomsvänner ändå är i Sthlm.


Gladis på dagis.

Brings me back..

Unik rubrik.

2009-03-18 - 16:21:49
Hej hej onsdag...
som startade tidigt med ett besök på Arbetsförmedlingen, som handlade om en informationstimme om Jobbgarantin - nåt slags ting att vara med i om du varit arbetslös i 3 månader och är under 25 år. Yesbox, it sucks. Arbetsförmedlingen sucks.. deras jobb är ju inte att ge mig ett jobb utan att vara ett stöd för mig som är arbetslös. Japp, det var vad dom sa idag. Och tack & bock för det stödet, det skulle jag lika gärna kunna vara utan.. OM det inte vore för att man måste vara medlem där både för det ena & det andra, som tex a-kassan..

Jara, jara. Och ja, visst har jag mitt deltisjobb på Mcdonken, men det räcker inte, ofcårs..
Jag måste ändå gå på sån där skit. Skitsamma, nu vare gjort.. får se vart det leder.

Ikväll är det Grey's och det blir bara slapp här i sängen fram tills dess. Både M & jag känner oss lite dåsiga i huvudet.. kinda förkyld. Så nu sitter jag här och fördriver tiden vid datan och M ligger i lillsoffan & kikar skidor, (boooooring).

Och på tal om soffa så blev det soffgruppen från Jysk som vi åker och köper imorgon.
Schöönis schööönis soffis!Gladis.

Flytt, flytt, ge mig flytt!

2009-03-17 - 20:56:35

Hejje everybody.
Idag är det tisdag. Igår var det måndag.
Och imorgon är det onsdag.

Men jag tänkte klämma lite snabbt om helgen som var.
I fredags morgon vaknade jag då själv eftersom M har sina träningar på torsdag'kvällarna, och så är det med det. Och i sängen låg jag i princip hela dagen, fram till sena eftermiddagen då M äntligen kom. Det var ju fredag vilket betyder att vi småskruvade på lite utebus som i all hast slutade hemma hos S & J och därefter pubbande. Myspys, förutom att jag & M tidigare bestämde att vi bara skulle ta det lugnt, vilket jag inte lyckades hålla mig efter - jag blev för full. Men det visste jag inget om förrän lördag morgon, då vi skulle upp tidigt, kika lillebrors sista match och sedan åka till M's familjs verkstad i K-holm där massa smått gott fanns som vi skulle kunna ta till lägenheten, såsom hörnbord, massor med porslin, hyllor osv. Men efter 1 eller 2 händer i halsen mådde jag finfint igen. Lördagskvällen slutade mysigt hemma framför melodifestivalen, och därav vinnarlåten tänker jag varken säga bu eller bä. Men jag tror det kan ha en chans att lyckas där borta då den är udda. Söndag morgon var det M som hade match i fotboll. Torsk. Vårväder som det var, så tillbringades tid ute. Igår däremot var det regn & rusk, så M och jag drog våra skinkor för att leta soffa och dylikt. Vi hittade en 2 delad (2sits+3sits) till ett kanonpris som vi förmodligen kommer slå till på, vilket känns goodie.

Ja, en lill-resumé.

Likheter

2009-03-16 - 22:46:12

Hos vissa djurägare kan man se likheter, alltså mellan djuret & i mitt fall matte.
Och det kanske kan stämma även hos mig.. vad säger ni? :)Eller så är det bara så att vi har det gemensamt att bli dålig på bild..
fniss.

It was love at first sight

2009-03-13 - 15:10:42I want to be your lover
I, I wanna wrap you in rubber
As pink as the sheets that we lay on
'Cause Pink - it's my favorite crayon

Dead and gone

2009-03-13 - 02:41:47
Den här låten är grym!
I like it bara even more när mr Timberlake är med på ett hörn.
Så känner ni inte igen den så är det ett måste att ta & lyssna till.
Just do it :)För övrigt är klockan typ halv tre på natten.. Ja, det är kanske ganska självklart att jag alltså inte har min lilla M here beside me. Booooring is what it is... men som sagt så blir vi sambos 1:a maj :) Tyvärr ser det inte ut som om det blev tidigare, som det egentligen var tänkt. Apropå ordet e/i-gentligen så märker jag att jag skriver olika. Det var för ett tag sedan en som påpekade det här på bloggen att jag stavade fel när jag skrev med ett i - igentligen. Han/hon menade att det stavades - egentligen.. Jag vet inte, hur är det.... i/e-gentligen? :)


Nu är den vår !

2009-03-10 - 16:38:44
Idag skrev vi på kontraktet.
Jiwhuu!

Vet fortfarande inte om flytten blir av 1a April eller 1a Maj.. Men det sistnämnda är det igentligen..
But we will see :)

Hursomhelst...
den är vår..


Btw så hade jag & M 7 månader tillsammans igår ♥
Me love u sweetheart !

Nu går det bra.

Time flies by

2009-03-09 - 23:18:37

Hej allihopa.

Som jag tidigare kanske nämnt har min blogg fått tagit en smäll då min tid för den är knapp... och även mitt internet.
Men så kan det få vara ett litet, litet tag till... då faktiskt jag & älsklingen skriver på kontraktet för lägenheten imorgon.
Japp, den är vår! Ni kan fatta hur jädrans happy jag är! Och besides that så fick jag ju även jobbet på Mcdonken. Skitkul! Så det firades även till lite i fredags efteråt... Yeah, happy times såkallat.. eller I am :)

På återseende,
och I promise.. så fort jag kan skall bloggen tas upp ur denna svacka.

Förresten.

2009-03-06 - 00:03:03
Jag har nog inte nämnt något om lägenheten efter titten, alltså hur den var.
DEN VAR SKIT NAJS.

Så :) nu vet ni.Imorgon är det introduktion's dags.
Nervös?
Äe, det känns mestadels bara spännande.

Kan vi vrida klockan en vecka fram?

Nöjd.

2009-03-04 - 20:02:18
Aldrig nöjd, ja blir aaaldrig nöjd.

Jodå.

Det känns faktiskt jäkligt najs for the moment!
Vaknade imorse kring 9.45 av att Gavlegårdarna ringde, handläggaren för lägenheten, som vi så sent som igår ringt och frågat vart han gått & gömt sig då det hunnit gå 1 ½ vecka sen sista svarsdatumet.
Ja, och nästa vecka förmodligen skriver vi kontrakt.
Jag vågar inte riktigt ropa hej ännu.. cuz' you never know.. oturen kan stå & lura i hörnet.
Som sagt, you never know.

Yesboxi,
so folk's... håll era tummar!Nöjdis.

Svisch! Ny vecka.

2009-03-03 - 19:30:25
Dålig update, jag vet, men jag har haft annat för mig... och sen har väl suget för bloggandet slocknat lite, en blogg-svacka bara helt enkelt. Hur som haver..

I fredags var det bara myspys all day long.
Lördagen började bra med match i Kasthallen, lillebror's lag Brynäs lirade mot Huge, och åkte tyvärr på stryk denna gång. Men det var underhållande ändå. Senare efter många om & men styrdes kosan mot K-holm där vi drack, spelade Buzz och hade allmänt roligt tills, i vanlig ordning, någon blir för full och behöver nanna.
Men som oftast alla andra ggr, müche trevlig kväll!
I söndags var älskling bakis & jag mådde prima ballerina, jag agera därefter chaffis hemåt mot cityt. Vi däckade av hos älskling någon timme, sen var det bingolotto hos mig. Efter ännu en nitad lott packa jag på mig lite clothes och följde med hjärtat hem till Furuvik för lite omväxlingsskull, och idag tisdag styrde jag kosan hemåt igen för att fixa lite skit - såsom min garderob. Den ser rent ut sagt förj-vlig ut! Och eftersom det ser rätt ljust ut med lägenheten och allt annat kringom så tänkte jag bunta ihop mina kläder & slå ihjäl garderoben ikväll. Därför var vi förbi IKEA en sväng i eftermiddags för att köpa lite kassar till min samling av skit (kläder alltså).

Så nu har jag inte tid med detta.
Återkommer mer socialt en annan gång.
Hörs hej!

bloglovin