20 år tomorrow.

2009-06-30 - 10:36:34
maaaaaaaaaaandis om Juni, Juli, Augusti.:
vet inte om jag vågar bada med dig, för enda sen vi har varit små har du kunna lägga mig på botten och stå på mig o misshandla mig i vattnet :'D och mamma&pappa har jämt trott att vi leker/skojar, men
det är ju på allvar och där ligger man under vattnet, undrar hur många gånger jag har hållt på bli medvetslös under vattnet haha, du har jämt lurat ut mig på de djupaste också. men nu snackar jag om när vi va så, tänk att pullan fyller 20 år på onsdag GOSCH!

(om vi är vänner så är vi världens bästa vänner och älskar varandra mest av allt, men om vi är ovänner, är vi världens världens ovänner och kan slåss och hota med att döda varandra. aldrig varit och kommer nog aldrig vara något mellanläge!)

men jämt när någon varit dum mot mig eller så har syrran JÄMT stöttat mig och tagit tag i dom jävlarna o skakat fram lite vett ur dom, även om vi va världens ovänner så visar hon att hon bryr sig! alltid. därför jag älskar dig, och du är faktiskt min syster vi är gjort av samma blod. och jag hoppas verkligen din dag blir den bästa någonsin vi snackar liksom om 20bast.
29 Juni, 19:51 


maaaaaaandis är alltså min 5 år, nästan 6 år yngre syster.
Hon kan va rolig och hon kan va go.. och hon kan vara en riktig skitunge.
Lillan har börjat bli stor, har jag märkt. But also do I..?Ja, imorgon fyller jag tydligen 20 år. Jag brukar alltid vara som ett litet barn inför såna grejer som julafton, födelsedagar osv. Men nu.. så, ja. Jag vet inte. Man kanske har vuxit ifrån det? Men ändå, för mig har det liksom inte varit omoget att vara så, det har bara varit min personlighet.. det lilla barnet i mig. Och ja, jag kommer nog alltid vara rätt barnslig av mig.
Men det är kul, och det är heller ingenting jag tror man växer ifrån, fatkiskt.

1989 1:a juli föddes jag på Löwenströmska.
2009 1:a juli är det 20 år sedan..

Vet inte om det blir till att kludda ner något imorgon.. M har varit lite mystisk och ska förmodligen dra iväg mig på en liten resa över dagen imorgon.. På kvällen kommer troligtvis föräldrarna med en önskad smörgåstårta, I hope!
Och i helgen blir det firelir! Det ska bli såå kul..!

Bye bye 19-åring.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


bloglovin