30e april.

2010-04-30 - 12:46:29

Imorgon nalkas maj månad hörreni. Trevens? Mjorå, för det låter som en mer somrig månad än tex.... december.
Hursomhelst. Märker att jag lider av skrivkramp, vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Kan ju tala om att det vart en riktigt sent-påtänkt utgång igår, börjad väl hinka cider runt kl 22, inge bra att hinka cider. Blä. Men kul hade jag, och jag & Malin funderar på att starta band, med namnet "Nothing compares 2 u".

Och på tal om idag, mår lika fint som en räka, jo jag mår faktiskt bra menar jag.
Sitter här & lyssnar på Björn Skifs... då mår man bra? Haha.

Måste slänga mig i ett varmt bad med ansiktsmask nu, ska hinna med upptåget till Tierp 15.30, så börjar bli dags att sätta fart höörreehörrehörrenini.

Trevlig helg!




Kanonisch vädrisch.

2010-04-29 - 17:49:40
Solen skiner, jag njuter och hoppas att solen även ska skina imorgon.

På tal om tyska, så var vi förbi ÖB för att raffa åt mig en hårinpackning till ett lite billigare pris.. och varför det just är billigare på sådana affärer måste vara för att allt är på alla andra språk än svenska.
Martin har läst lite tyska, så han fick översätta. Dock var inte minnet av tyska-lektionerna så bra, men han kunde vad det stod på bilden med ett rufsigt hårstrå, alltså före, och bilden med ett fint hårstrå, efter. Sådär småkul.

Nu är jag långledig btw. Jobbar inte förrän nästa helg nästa vecka, ja, natt då igen alltså. Däremot börjar Martin jobba i helgen, vilket suger. Men galej skare nog bli ändå, det bara måste bli de. Så ere.

Var till Valbo en sväng och handla lite, därav en ny plattång, och dricka. Och det blev storhandling på systemet där, eftersom dom har den goda jordgubbscidern där som jag gillar, så det var lika bra att slå på stort.
Inte många som vet om den, men jag kan tala om att det är den godaste cidern som finns!
Halmstad Crush heter den, och ser ut såhär:

Ecstasy of gold.

2010-04-28 - 22:17:17

Halvseg dag.
Jobbade 11.30-14.30, efter jobbet hämtade Martin och Oscar mig, och sen for vi alla hem till oss. Jag tog ett bad och hade tänkt sola därefter, men jag var så trött så jag slocknade i sängen direkt.
Inte direkt jättesocialt men jag vaknar lagomt upp till doften av middag, kring en 18.
Kl 19 hämtar vi alla upp mamma på tågstation och sen bär det av mot bomhus för att släppa av the family, eller, en del av den. Martin släpper sen av mig i stan för en solning, och själv drar han till Karlholm för att kika fotboll.
Så nu sitter jag här själv och undrar vad jag ska hitta på härnäst.. hittills har jag städat toaletten, rensat byrån i hallen & betalat räkningar. Funniiiii life. Inte sådär skitroligt att vara själv, inte för att det blir massor att göra när Martin är här, men.. han gör mig hel, han fyller tomrummet, och ja det känns så tomt utan honom.
Men jag antar väl att det kan vara bra och göra saker utan varann ibland också.. fast vänta, det gör vi ju. Eller ja, han, när jag jobbar natt om helgerna.

Jaaara jara, mest ointressant snicksnack.

Har precis snurrat igång Metallicas platta "Greatest Ballads Platinum Collection", dödsbra och jag ligger dödsfint i soffan & ba' njuuuter. Snart ska väl min älskling trilla in, och då.. då är stunden helt perfekt.


Ska man skriva lite blogg kanske?

2010-04-27 - 21:59:09
Ja'a då.

Haft en supertrevlig eftermiddag med älsklingen på stan.
Shoppat lite småsaker såsom smink, smycken & en bh, och klämmer in att den kommer från TwilFit som har de bästa underkläderna du kan få tag på, till ett bra pris + i rätt storlek. Thank you TF.

Hade jobbat innan shoppingmyset, så känner mig rätt mör i fötter och ben.

Sitter nybadad i la sofa och bara myser i mitt cousiga nattlinne.
Tänkte strax skalla kudden för lite sömn, jobb imorgon igen dessutom ska det fara & flängas med skjuts åt pappa innan. Han är fortfarande handikappad med sin dumlefot. Och för den som inte vet eller minns så sa hans hälsena adjö för 2 månader sen.

Läste nyss för mig själv vad jag skrivit och brast i skratt.
Jag är så jävla rolig.


Troett madam.

2010-04-25 - 23:14:16
Exakt vad jag är.
Och bra less på dessa nattjobb på helgerna, gah liksom.
Men i veckan som kommer jobbar jag tisdag & onsdag och ledig helgen, otroligt skönt.
Dessutom är det ju sista april på fredag, dock inget bestämda planer.
Lite snack om ett uppsala besök på dan, lite snack om grillning på kvällen & utgång.
Men vi får se. Martin börjar kl 8 lördag morgon, vilket suger, men han har sagt att han klarar sig på 4 timmar. Haha, jaja, vi får se.

Legat i sängen & kikat några Family Guy avsnitt med hjärtat mitt, klev nyss upp för att ta något att dricka + kolla om My sister's keeper laddat klart, vilket den har, så nu ska vi kika på den.
So long!


Do you wanna die happy?

2010-04-24 - 15:25:25
Nattjobb, nattjobb. Vad mer kan jag säga för tillfället?

My life is a revolver.

2010-04-22 - 13:34:13

Schkååål då!

Eller nej, vänta.. tvättstuga, dammsugning & en liten sväng till affären först.
Men sen så ;)


Madonna - Revolver David Guetta remix 

Optimistens torsdag.

2010-04-22 - 10:11:54
Vädret är det väl ingen som glädjer!
Näe, fyfan va trist verkligen.

Men nu är det torsdag, och jag skiter i om det haglar och är storm, jag SKA klatcha till det ordentligt ikväll! Och inte fan tänker jag ta fram & ha på mig någon vinterjacka. Fetglöm!
Jag får frysa hur mycket jag vill.

Men som sagt, TORSDAGSDUNK is heeere!



Dessa känner nån igen väl? ;)

Syskonkärlek.

2010-04-21 - 20:34:31

Igår sov min syster över här. Jag tror det var 3e gången sen vi flyttade hit, alltså på 1 år.
Jag började helt plötsligt tänka på när vi var mindre, eller yngre kan man också säga, då sov vi nästan jääämt med varandra. Alltså när jag bodde hemma såklart. Jag bad alltid henne komma in och lägga sig i mitt rum, och sen kunde vi ligga där och busa & prata tills vi somnade. Busringde, spelade in roliga ljudklipp och hade oss bara. Jag saknar den tiden mycket.. och jag vet inte hur jag ska riktigt kunna få känna samma syskon-kärlek-känsla, blablabla, jag kan inte förklara mig.. men jag tror jag ska försöka umgås med henne mer.
DOCK är detta svårt då hon har världens temprament, som kan tvärvända och då menar jag verkligen från svart till vitt. Skit sur, över ingenting. Om du säger ett fel ord, då är det kört.

Detta är något du bör jobba på sis, men det tror jag du vet!

De största solstrålarna i mitt liv var nyss här - mamma, bror & syster.
Och jag saknar och älskar dom sååå mycket! En lillebror & lillesyster som slåss om att få vara med mig mest.. för det råka vara så att syrran skulle sova här inatt igen, vilket gjorde lillbubben galen, och det hela sluta med att hon vart sur och åkte hem. I told ya.


Haha, måste bara berätta en rolig sak som lillen sa, han sa att det var orättvist för Amanda (min syster) fått känna mig längre honom, och därmed fått vara med mig mer än honom. Haha!
Det skiljer 11 år mellan mig och Oscar & 5 år mellan mig och Amanda.



Syskonen T L för cirkus exakt 5 år sedan



...och vi igen utanför huset i Bomhus, på min fina student -08

I'm bored.

2010-04-21 - 16:00:11

Myser i myssängen...


..men så kommer jag på att det bara är onsdag...


..och då blir jag sur!


Ge mig torsdagsdunk!

My precious.

2010-04-20 - 13:35:01
Äntligen!




Igår kom dom fram med posten, my precious ones.
Var även till Valbo en sväng och fick med mig ett par enkla vardagsdojor,
för ynka 59:-, är det inte löjligt billigt så säg.




Beställde ju även en klänning & en mysse från Nelly, snikar bilder från deras sida (klickbara).

 

Mycket snygg klänning, snyggare i verkligheten. Och en mössa i verkligen BIGSIZE, men den sitter snyggt på.
I'm keepin it!


Nu längtar jag bara till helgen som en tok så jag får använda mina beloved ones + klänningen, eller ja.. jag jobbar ju, så jag gissar på att det blir torsdagsdunk. Om jag inte kan få byta med någon...

Och på tal om dessa jädrans nattjobb, så ska jag på medarbetarsamtal kl 16, vilket känns så bra eftersom jag känner att jag behöver prata med chefen. Det funkar inte längre att jag jobbar varje jäkla helg!
Okej om jag skulle jobba en dag, antingen fredag eller lördag, för allvarligt talat känner jag att mitt sociala liv blivit lidande, ingen frågar längre om jag vill haka på nånting. Varför? För att jag står oftast där på McDonalds & servar fyllon (då pratar jag alltså helgerna). Dessutom börjar snart Martin jobba, och det kommer bli så att jag sitter ensam heeeela vardagarna, då jag inte ofta har pass mitt i veckan, & jag får sen träffa honom en liten stund på eftermiddan, och när det kommer till helgerna så kommer vi gå om varandra. Och det är sååå himla trist, så jag hoppas vi kan lösa detta. Och värsta (bästa) fall säger jag upp mig, inte idag, men så småningom, då jag har sökt ett annat jobb som jag hoppas och tror jag har en chans på! Håller tummarna!

Giggidy.

2010-04-18 - 23:30:23

Kärlek i massor.


Bus i massor.


That's just us, and I'm lovin it <3




Nu Family Guy :)

DingDång.

2010-04-18 - 14:25:38
Halloj.

Kikar reprisen av Talang för tillfället, megatrött är jag också.
Fick bara sova 4 timmar inatt, hemma vid 4 och skulle upp 9, lillebror hade fotbollsmatch och Martin skulle agera domare. Solen sken, grabbarna vann, och det dög för att få upp mitt humör, som inte va tipptopp efter en knapp sömn.

Lugn har veckan vart, jobb & ingen utgång. That's all. Satsar väl all in nästa torsdag, jaaaaaa jobbar natt helgen igen, dessutom dyker väl mina skor & en klänning som jag också beställde, upp i veckan.
Wi for well sii.

Heddå, nu ska jag blunda en kvart.

Don't forget me.

2010-04-15 - 12:33:07



I'm an ocean in your bedroom
Make you feel warm
Make you wanna re-assume
Now we know it all for sure

I'm a dance hall dirty breakbeat
Make the snow fall up from underneath your feet
Not alone, I'll be there
Tell me when you want to go

I'm a meth lab first rehab
Take it all off
And step inside the running cab
There's a love that knows the way

I'm the rainbow in your jail cell
All the memories of everything you've ever smelled
Not alone, I'll be there
Tell me when you want to go

(Sideways falling
More will be revealed my friend)
Ooooh...
Don't forget me I can't hide it
Come again get me excited

I'm an inbred and a pothead
Two legs that you spread
Inside the tool shed
Now we know it all for sure

I could show you
To the free field overcome and more will always be revealed
Not alone I'll be there
Tell me when you want to go

(Sideways falling
More will be revealed my friend)
Oooh...
Don't forget me I can't hide it
Come again make me excited

Ooooh...
(Sideways falling
More will be revealed my friend)
Don't forget me I can't hide it
There's a match now let me light it

I'm the bloodstain
On your shirt sleeve
Coming down and more are coming to believe
Now we know it all for sure

Make the hair stand
Up on your arm
Teach you how to dance
Inside the funny farm
Not alone, I'll be there
Tell me when you want to go

I'll be there and tell me when you want to go
Come on then and tell me when you want to go
More will be revealed my friend

FINALLY !

2010-04-14 - 22:16:22



Från det ena till det andra, men äntligen är dom mina!

v Miss u grandpa v

2010-04-14 - 20:01:26
Tänka sig, att heeela 6 år hunnit gå, sen du lämnade oss.
Jag saknar dig så och det gör så enormt ont att veta att jag aldrig mer kommer få se dig igen..
Men jag kommer aldrig någonsin glömma dig för det, utan du lever starkt i mina minnen.

Jag älskar & saknar dig så!
Varför var du tvungen att lämna oss så tidigt, för tidigt!?

Vi ses en vacker dag, på den andra sidan.

T to the rött.

2010-04-13 - 22:44:57
Trött, riktigt trött.
Både allmänt & fysiskt. Legat i sängen nästan hela dagen, med en massa smärta kring huvud & nacke. Sovit till och från, varit helt seg & halft yr. Snart är det sängen igen, och jobb imorrn med start 11.30. Jag hoppas på att jag känner mig mer klar i skallen då, dock kommer jag förmodligen ha lika ont och vara lika stel om inte mer. Jag är glad att jag har min älskling som pysslat om mig och verkligen brytt sig om mig! Inatt ska han få sova tror jag iaf...

Jobbar imorrn, torsdag & faktiskt ledig fredag och sen jobbar jag lördag natt, så det kan ju passa perfa med solsken på fredag & findricka i handen samtidigt som jag sitter på balkongen, njutandes.

1177.

2010-04-13 - 13:23:39
Igår kväll när jag & Martin skulle ta oss en nattmacka i köket, stod vi och busade som i vanlig ordning. Jag låtsades falla bakåt med Martins armar lite lätt runt om mig, så jag trodde han skulle greppa mig. Jag vet inte vad som hände men jag måste ha ramlat på riktigt tillslut, och jag faller alltså handlöst rakt ner på köksgolvet, som i grunden är betonggolv, och med huvudet före. Det kändes som om huvudet blev pannkaka, och jag skriker av rädsla, och gråter givetvis. Stackars Martin får panik.. Jag ringer hem och berättar vad som hänt, och dom blir såklart också livrädda. Martin ringer 1177, sjukvårdsrådgivningen, då vi undrar om vi behöver åka till akuten ifall det skulle vara en blödning i huvudet, och dom sa att så länge jag inte mår illa & spyr så behöver vi inte åka, det enda jag kände/känner är en ovanlig trötthet, så antagligen är det hjärnskakning.
Dom sa också att jag måste sova under överbevakning, så var 20e minut de 4 första timmarna ska Martin picka på mig och få en reaktion från mig, för att se att det inte hänt nåt med hjärnan, och sen de 4 sista timmarna varje timme också. Så stackarn har inte sovit mycket alls inatt.. Men en sak är ju konstaterat och det är att jag har världens bästa pojkvän/sambo/vän!

Alltså, när jag tänker på smällen.. så fattar jag inte att skallen höll.
Har däremot så jääää*la ont i skallen och på skallen, inte som vanlig huvudvärk alltså.
Nacken är alldeles stel och gör ont. Ryggen/skulderbladen tog också en smäll så de gör ont. Fan..


Ska bara ligga och ta det lugnt, imorrn ska jag jobba så jag hoppas det känns okej då.

Nighty nighty, Sunday.

2010-04-11 - 23:53:11
Ännu en helg passé, och det är hela veckan sen vi kom hem från Skåne snart.
Sjukt va dagarna springer iväg, hey hey, jag hinner inte med !

Ska strax till att sussa with my man, mysigt värre.
Dom senaste nätterna har dock inte varit speciellt roliga, all jävla ångest who's buggin me är galet drygve.
Om jag bara kunde släppa allt tänkande...
Gash.


Natti.

El classico....?

2010-04-10 - 21:36:02
Höhö, Martin & vänner, sitter här hemma och ska kika nåt som kallas så, tydligen.
Fotboll, det är det enda jag vet om att det är.. sen bryr jag mig inte mer än så heller liksom, så atteeh.

Skall såklart jobba natt idag igen, med start 00.45. Känner mig skapligt trött för tillfället så därför sitter jag med en kopp kaffe för att försöka hålla mig pigg.

Om cirkus halvtimmen börjar livandet på teven, och jag ska liva mig med lite nördspel på datan, Crash Bandicoot, fniss.

Jag kommer inte hem ikväll.

2010-04-09 - 18:37:29
Ska strax skjutsa iväg Martin till Karlholm, han ska dit på kärt återbesök då han inte varit där på ett bra tag, december tror jag det var sist? Då var vi båda där. Tyvärr ska jag jobba inatt, så det får bli en annan gång.
Dessutom är det "i nöden prövas vännen" sitsen, då en rätt tråkig sak hänt en av hans kompisar.. och då ska man finnas där anser jag, bättre att ha någon vid sig, riktiga vänner, för det är då dom brukar synas till iaf.
Man ska inte sitta i ensamhet och grubbla för mycket... om jag ändå kunde tala om det för mig själv också.

Jobbar alltså inatt, wiho. Åker hem till familjen i bomhus efter jag skjutsat babe, tillbringar några timmar där innan jag börjar kneget. Underbart kul lixååm.

Nej, nu är Martin klar så vi ska ta och pysa!
Trevlig fredagkväll.

v 20 månader v

2010-04-09 - 17:31:50
1 år & 8 månader.. med stormsteg börjar det närma sig 2 år.. och jag säger, shit vad tiden går! Och jag känner mig bara mer kär för var dag som går.. man knyter verkligen an sig själv till varann, och blir en.
Det ger mig sådan glädje & lycka.. jag verkligen älskar Martin! och ingenting ska få komma oss emellan, nånsin.
Han är verkligen den jag vill vara med. Han är mitt allt, han är den bästa ♥



Give me a kiss before you tell me goodbye.

2010-04-08 - 15:11:03


Shololoo.
Nyss varit & solat, skönt som fåååå.
Martin har jobbat tis, ons, och idag, och jag är så uttråkad. Verkligen skittrist att sitta helt solo i en bigsize-lägenhet och bara inte ha något att göra. Igår sysselsatte jag mig med att stryka och hänga upp vårgardiner, ha tvättstuga, gå & handla, laga mat och städa the hole damn apartment. Visst, det var väl en hel del saker att göra.. men ändåååe, inga sådär skitroliga saker.

Bytheway, en sak jag märkte på vägen till solariet var att de fan är varmt ute!
Likaså igår när jag knallade till Willys.. & fan så skönt det är! Sol, sol.. ge miiig!

Deklarationen damp ner i brevinkastet idag, äntligen liksom. Man har suttit & sett på FB å all annan skit andra som fått sina och blivit mindre lyckliga av vad som stod i, så jag var en hel del nervig, slet upp både mitt & Martins.. och kunde le. Både han & jag får tillbaka massor, härligt! Mjaa, de är väl inga miljoner, men det är någon krona :)

Så ikväll finns det nåt att fira för våran del, mihihi. Jaaa det är ju torsdag & jaaa jag ska jobba natt i helgen. Dessutom är det match på teve, DIF-LHC, & det ska ses.
Nej, innan jag börjar pula med mat och fixa&trixa mig inför kvällen ska jag pilla lite på ett pussel som vi köpte i Danmark. Skittufft!

TrippTrappTrull.

2010-04-08 - 12:31:03

Låt 1 - Lugn
Låt 2 - Soft
Låt 3 - Torsdagsdunk

En lista, 8/4.

2010-04-08 - 01:10:00

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Mjaa, pömsig (trött)
Är det nåt du absolut inte äter: Gravad lax
Kläder just nu: Natt-tisha & underwear
Musik just nu: Tyst som i graven
Vad sa du senast: Nåt om programmen på teven
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: No idea
Sommarplaner: Åka upp till toppen av Sverige
Fisk eller badkruka: Både och
Hur många kuddar sover du med: Totalt är det nog 7-8 st kuddar i sängen, sen är 2 mina favoriter
Favoritväder: Solsken såklart.. däremot är det mysigt med regn mot fönsterbrädan när man ligger & kurar under täcket
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Gott sällskap, sololja, & en biljett hem
Spelar du nåt instrument: Piano
Morgon- eller nattmänniska: Nighty nighty
Sparare eller slösare: Slösa
Vem är viktigast för dig: Min familj
Bästa film: Ingen sådär direkt på rak arm.. men för nuet Avatar
Tror på liv på andra planeter: Nja, de är väl inte helt omöjligt?
Kommer du ihåg din första kärlek: I do
Älskar du henne/honom fortfarande: Det var i tonåren, första kärleken, och alltså i en helt annan tid & helt annat skede i tiden, och kärleken var på en annan nivå. Svaret är givetvis nej, jag är ju nu med min framtid & första riktiga kärlek, på riktigt, som jag älskar av hela mitt hjärta, och där kärleksnivån ligger uppe i 7e himlen.
Har du några homosexuella vänner: Ingen jag umgås med, tror jag, om det inte någon som vill komma ut ur garderoben, vaaaa? ;)
Tror du på mirakel: Mirakel & mirakel, jag tror på ödet.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Det tycker jag
Ser du på kärleken som ett misstag: Eh va? Inte som ett misstag, men den kan sannerligen förgöra människan
Hur många barn har du, vill du ha: Inga hittills, men 2 skulle passa bra, en pojk, en flicka, möjligtvis 3
Bio eller promenad: Mjaaaaru det beror på vädret
Är du kittlig: Som jag är
Snarkar du? Nähäru
Stjärntecken? Kräftan
Rädd för insekter? Ingen fobi direkt
Äckligaste insekten: Spindlar & larver
Största svaghet: Blåögd, tror för gott om folk
Det här är jag bra på: Lyssna på andra och finnas där
Bästa bok? Dave Pelzers triologi
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna flyga
Vad vill du jobba som? Med musik eller med design, hår & makeup
Chips, morötter eller godis? Sällan chips, 50/50 de andra
Pizza eller hamburgare? Olika
Skriver du dagbok? Gjorde
Har du någon flickvän/pojkvän? Världens bästa
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Been there done that
Var nånstans? Tatuering vänstra axeln, piercing tungan
Stökigt eller välstädat (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)? Clean as you go. Hej, mitt namn är Emilia, jag är pedant.
Gungar du på stolen? Äe
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, jag har sagt det nångång, men sen vettefan om jag skulle göra det när jag väl står där
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger.. shame on me
Hur är din drömtjej/kille? Snäll, omtänksam, rar, romantisk
Hur många syskon har du? Dos, hermana y hermano
Vad är du mest rädd för? Döden
Är du rädd för blod? Njäe tror jag inte
Saltar du på maten? För mycket
Gillar du att sjunga? Sjunger jämt
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Polhemsskolan, varför? hmf, säg det
Anser du att du är stark? Halvklen va
Brukar du sola? Ohja, sol i sinne, brun inne
Vad gör du om du får hicka? Käkar 2 skedar lingonsylt. Kidding. Hickar såklart?
Röker du? Everyday, all the time
Snusar du? Nä fyfan
Snusläpp? Lejon?
Kaffe, te eller inget? Te, kaffe, eller inget. Mihi
Har du en besatthet? Av att andas, ja
Favoritgodis: Sura nappar

 

Våran påsk-weekend.

2010-04-07 - 20:24:36
Förmodligen den bästa påsk jag fått uppleva.
Gillar inte påsken och månaderna/tiden kring den.. har väl en hel del bad memories runt det/den I guess.
Men denna tripp var fantastiskt bra!
Här kommer bildbomben som lovat + samt lite tillhörande text för dagarna.


Fredag:
Klev upp 6.00, bakis som få och ville bara dö. Vi hade bestämt avresa 7.15 från oss.
På vägen gled vi ner mot ett snöfritt och nån grad varmare Skåne, Ängelholm alltså, vi var väl framme vid en ca 17, packade upp och for sen till Anna (Martins syster) för lite påskbord. Efter det var vi mätta & belåtna, och om jag talar för mig själv helt slut! Vi åkte hem till vårat boende därefter och det blev en tidig sänggång.

Lördag:
Solen lyste på och vi hade planerat en tripp med Scandlines över till Helsingör, från Helsingborg dårå. 58:- tur/retur, billigt & bra för en liten resa samt upplevelse.
Spritbutiker var man än såg. I Danmark finns ju tydligen inget SystemBolag.
Anna fyllde även 25 år så på kvällen åkte vi till Annas pojkvän Peters föräldrar i Varalöv och där bjöds det på god kallskuren buffé. Sedan va det kväller.

 



Söndag: Även söndagen var planerad.. ja för ska man resa någonstans med familjen Andersson så är det aktiviteter, aktiviteter & aktiviteter, men jag klagar inte, utan jag tycker att det är så det ska vara. Ja, alltså.. denna dag åkte vi till Väla, ett stort köpcentrum, vågar jag säga att det är 3 ggr så stort som Valbos? Hursomhelst var det ett drömland för den som älskar shopping. På kvällen fixade vi mat på vårt boende och fick över Anna & Peter. Därefter nått litet glas och kortspel, müche trevligt.

Måndag: Sista dagen, och även den fullt upp med äventyr. Båstad med sin tennisplan, kullaberget samt Mölle stod på gps:en. Mycket fina ställen allihopa, och Skåne över huvetaget är ett mycket vackert landskap. Och en sak kan jag tala om... det var helt jävla underbart utan snö!

PS. Sen så är ju bilderna på FB givetvis :)






Home sweet home.

2010-04-06 - 03:54:42
Nu är jag, vi hemma igen.
Klockan är dock rätt mycket och jag helt slut, så jag tänkte sova.
Bildbomb från skåne-land kommer när tid finns.

April, April, din dumma..

2010-04-01 - 18:16:40

sill.

Vi startar inlägget med en sill för nu är det påsk.
Glad påsk!
Sådär.

Skärtorsdag & allt. Calle Kristianssson från Idol på Heartan ikväll. Ska ses!?
Ska trots allt börja bila mot Skåne kl 7 imorrn bitti. Däremot ska jag ju inte köra, såatteh..

Har massor att göra men tänkte plita ner ett litet inlägg iaf.
Önskar alla en glad jävla påskhelg. För det ska jag ha!
Med start, ikväll!

God jul.


3 glada påskkärringar på brännbollen under studentveckan... tider!


Sista Mars.

2010-04-01 - 00:02:20
Glömde nämna att vi var på bio igår, "Alice i Underlandet".
Tim Burton film och som jag tidigare klämt fram så älskar jag ju hans genre på filmer, så den var ju tvungen att ses. Den var väl helt ok, hade kanske varit bättre om någon annan spelade huvudrollen, självaste Alice alltså. Johnny Depp var fantastisk som alltid, och visst ska den ses. Om inte annat så var den rätt rolig, och riktigt snygg gjord såklart.

Nu är det inte långt tills vi far bort ett tag. Ska bli alldeles wonderful att få komma bort från träsk-Gävle för ett tag. Dock är jag fan rätt orolig över att inte fatta ett smack av vad skåningarna säger, höhö.
Men blir det så att tungan hamnar helt fel i mun på mig också (för så låter de ju som om det gör på dom) och jag verkar allmänt dum, så är det tur att jag bättrat på min bränna & färgat håret nån nyans ljusare, därav kan charma dom som en blåst bimbo. Not. SKÄMT ÅSIDO.
Nej men kul skare bli! Och imorgon är det fullspäckat schema, såsom att packa osv.

Äe menneeh.

bloglovin